Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gala Comunitatii Tarii Fagarasului 2019: Au fost deschise inscrierile pentru nominalizari

Gala Comunitatii Tarii Fagarasului 2019: Au fost deschise inscrierile pentru nominalizari


Editia de anul acesta a Galei Comunitatii Tarii Fagarasului, un eveniment aparte si de traditie, are loc pe 22 noiembrie, de la ora 18:00, in crama Cetatii Fagarasului.

In vederea organizarii acestui eveniment, Fundatia Comunitara Tara Fagarasului deschide perioada inscrierii pentru toti cei care vor fi nominalizati la categoriile specifice in vederea exprimarii recunostintei intregii societati fagarasene fata de initiativele care au contribuit in ultimii doi ani la dezvoltarea locala pe diverse planuri.

Categoriile la care se pot face nominalizari sunt, dupa cum urmeaza: Voluntarul anului, Din pasiune pentru..., Colegul implicat, Compania implicata, Liderul care schimba lumea, Echipa anului, Promotor al artei, culturii si traditiilor in Tara Fagarasului, Povesti si povestitori care inspira, Bunatatea care schimba lumea, Impact in comunitate, Proiectul anului, Promotor al excelentei in educatie, Promotor al mediului natural.

Pot fi nominalizate grupuri, persoane fizice, organizatii si companii care au desfasurat programe de implicare in comunitate in perioada propusa pentru nominalizari (ianuarie 2018 - 30 septembrie 2019), au oferit donatii sau sponsorizari financiare sau materiale, au avut o contributie individuala remarcabila prin mobilizarea altor oameni, institutii si resurse, s-au remarcat ca lideri in campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare sociala sau au desfasurat programe de strangere de fonduri in beneficiul unei organizatii sau cauze din Tara Fagarasului.

Nominalizarile pot fi inscrise prin completarea formularului de inscriere pana la data de 4 noiembrie 2019, ora 23:59. Nominalizarile de orice fel, la fel ca autonominalizarile, sunt asteptate online, pe website-ul dedicat: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/ Regulamentul dupa care se pot face nominalizarile este disponibil pe larg aici.

Gala Comunitatii Tarii Fagarasului este un proiect co-finantat de Primaria Fagaras si Consiliul Local Fagaras, in parteneriat cu Cetatea Fagaras.

Haideti sa recunoastem si sa celebram impreuna actiunile care transforma comunitatea noastra intr-o comunitate in care vrem sa traim!

Echipa Fundatiei Comunitare Tara Fagarasului asteapta cu bucurie si nerabdare nominalizarile dvs.!

Vezi castigatorii editiei precedenteTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1571 ori