Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evenimentul Hunedoara Business Elite - ,,Pentru un business bine ganditˮ

Evenimentul Hunedoara Business Elite - ,,Pentru un business bine ganditˮ


Anul acesta, in zilele de 24, 25 si 26 martie, a avut loc evenimentul Hunedoara Business Elite in sala Teatrului de Arta din Deva.

Acesta a fost organizat de Maxim Media Advertising&Events Group, dar si cu sprijinul autoritatilor orasului si a partenerilor premium, silver, standard si media ce au sustinut evenimentul dintre care amintim: societatea Tin Lavir si Complexul avicol integrat Avis 3000.

Pe scena acestui teatru au venit importanti oameni de afaceri de renume national pentru a prezenta participantilor aspecte din experienta lor si idei importante in mediul antreprenorial.

Mottoul conferintelor a fost,, Pentru un business bine ganditˮ insa daca tinem cont de sfaturile importante pe care profesionistii le-au oferit viitorilor antreprenori am putea spune ca ar fi potrivit si citatul,, Invata de la altiiˮ.

Conferintele au fost dedicate mediului de afaceri, iar invitatii au vorbit despre:

* modul cum se organizeaza o afacere

* ce pasi trebuie parcursi pentru a nu intampina probleme care sa incetineasca functionarea firmei

* strategia de business in mediul virtual

* cum se recruteaza personalul

* cum iti organizezi timpul pentru a reusi sa-ti indeplinesti toate sarcinile

* ce greseli poti face intr-o afacere la inceput (mai ales daca este prima pe care o organizezi) dar si pe parcursul administrarii acesteia

* care sunt principalele resurse ale oamenilor de afaceri

* cum poti trece de la afacere la brand

* promovarea unui stil de viata sanatos pentru un om de afaceri

* despre fondurile europene si produsele bancare pentru IMM-uri etc.

Intre prezentari s-au facut pauze in care participantii puteau discuta intre ei sau puteau dezbate anumite idei legate de temele abordate sau de curiozitatile pe care le aveau. Evenimentul a fost interactiv, cei din sala puteau pune intrebari celor de pe scena (le scriau pe foi, le dadeau unor hostesse de la eveniment pentru a le duce invitatilor), astfel puteau primi raspunsuri la intrebarile pe care le aveau.

Acest eveniment este prezentat pe site-ul businesselite.ro si te ajuta sa ai o afacere de succes. Faptul ca ai posibilitatea de a cunoaste persoane cu experienta care iti pot oferi sfaturi in domenii diferite ale afacerilor este un avantaj pentru tine ca antreprenor deoarece astfel iti poti planifica mai bine totul si poti face mai repede posibil sa se intample ceea ce doresti sa realizezi. Exista intotdeauna cineva care a facut ceea ce tu abia construiesti.

Te poti considera norocos sa cunosti oameni importanti care vin la un astfel de eveniment si vor sa ofere sfaturi in domeniul afacerilor, deoarece din experienta lor poti invata. E util sa ai un mentor care sa impartaseasca aceleasi interese cu tine dar si sa fii autodidact, importanta unui mentor in afaceri este amintita in biografiile multor oameni de succes.

Un mentor poate fi si unul din invitatii de la evenimentul Hunedoara Business Elite - din care fac parte: Alexandru Negrea (este consultant social media), Paul Adam (este fondatorul Overnoiz, a creat brandul Atelierul de Imagini), Mircea Neiconi (a infiintat firma Adaconi), Alina State (este administrator al grupului de firme Avis dar si a altor afaceri), Mircea Enescu (trainer senior de vanzari la B2B) si altii.

In cadrul dezbaterilor de la evenimentul Hunedoara Business Elite tinerii care doresc sa urmeze modele de business tangibile au avut ocazia sa afle idei noi si programe de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale. Prezentarile de succes si informatiile aduse au promovat spiritul antreprenorial.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1978 ori