AIESEC da startul Romanian Youth Leadership Forum 2011!

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 13:54
2005 citiri
AIESEC da startul Romanian Youth Leadership Forum 2011!

AIESEC Romania organizeaza, incepand cu 24 noiembrie, Romanian Youth Leadership Forum 2011, eveniment la care vor participa reprezentanti din domeniul educatiei si 500 de membri din toate centrele universitare ale Romaniei.

"Scopul evenimentului este acela de a inspira, motiva si educa tineri studenti in spiritul proactiv, antreprenorial si de leadership specific valorilor promovate de AIESEC", se arata in comunicatul companiei.

Cea mai mare conferinta de leadership din Romania va avea loc intre 24 si 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucuresti si va fi impartita pe zile dedicate cate unui subiect diferit.

Prima zi a conferintei ii va aduce pe cei 500 de participanti fata in fata cu reprezentanti ai domeniului Educational din Romania pentru un schimb de idei referitor la Eficienta proceselor educationale din Romania. Invitati la discutie vor fi Paul Olteanu - Universitatea Romano Americana, Violeta Caragea - Academia de Stiinte Economice, Dragos Ivan - SNSPA, Madalina Mihalache - Parlamentul European, Catalina Chendrea - Ministerul Educatiei, Andrei Popescu - Tineret in Actiune, Laura Popa - Erasmus Student Network, Traian Bruma - CROS, Lucian Gramescu - Junior Achievement Romania, Stefan Palarie - Scoala de Valori.

Vineri, 25 noiembrie 2011, este ziua dedicata sesiuni Inspire Leadership. Jim Bagnola, Pieter Swanepoel - Ambasadorul Africii de Sud in Romania, Lucinia Bal, Luminta Oprea, Ionut Negoita, Bogdan Muraru, Heidi Hoka, Tedy Necula si Maria Gheorghiu sunt doar o parte din speakerii prezenti in cadrul acestei sesiuni.

A treia zi de conferinta aduce in prim plan doua sesiuni: Youth to Business Forum si Competencies Building Day. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor invitate: BRD- Groupe Societe Generale, Accenture, P&G, Saatchi&Saatchi, Grup sapte, Hilti, Coca-Cola, Catalyst.

Ziua de 26 noiembrie 2011 marcheaza si evenimentul AIESEC Magic 21. Peste 200 de alumni AIESEC din generatii diferite se vor aduna la Palatul Ghica, pentru a sarbatori cei 21 de ani de existenta AIESEC in Romania.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#Romanian Youth Leadership Forum 2011, #AIESEC Romania , #Leadership autentic