Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Medierea, cea mai buna metoda de rezolvare a conflictelor - Interviu cu Zeno Sustac

Medierea, cea mai buna metoda de rezolvare a conflictelor - Interviu cu Zeno Sustac


Desi in Romania se afla inca la inceput de drum, medierea va juca un rol important in degrevarea tribunalelor de numarul mare de procese si in reducerea numarului de conflicte care vor ajunge in instanta, considera Zeno Sustac, vicepresedinte al Consiliului de Mediere.

In 2012, numarul medierilor reusite s-a ridicat la circa 10.000, in timp ce numarul mediatorilor este, in acest moment, de circa 5.000.

"Cred ca mediatorii vor face fata cu brio provocarilor si ca urmeaza o perioada in care medierea va avea o ascensiune fara precedent pentru o alta profesie din Romania", spune vicepresedintele Consiliului de Mediere din Romania, intr-un interviu, acordat la finalul conferintei "Avantajele medierii in rezolvarea conflictelor", organizat de ziarul Bursa.

Citeste mai multe despre Medierea, cea mai buna metoda de rezolvare a conflictelor - Interviu cu Zeno Sustac pe Business24.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1738 ori