Work Life Balance si lupta cu stresul in Romania

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 15:48
2409 citiri
Work Life Balance si lupta cu stresul in Romania

Stres National, studiul pe care Dynamic HR si Learning Network l-au implementat in randul angajatilor din Romania in 2017, dezvaluie statistici ingrijoratoare in ceea ce priveste starea de bine a angajatului la birou.

 • 99,7% dintre angajatii romani sunt stresati.
 • 52% se simt instrainati de familie.
 • 91,4% nu au rabdare in relatia cu ceilalti.
 • 93% se simt deseori deprimati.
 • 72,6% nu pot vorbi deschis despre propriile stari atunci cand sunt tristi.
 • 98% se simt deseori obositi si epuizati.
 • 68% dorm mai putin de 7-8 ore pe noapte.
 • Iar lista poate continua...

In fiecare zi, sute de mii de romani petrec ore lungi la birou muncind si facand performanta in domeniile lor de activitate, in ciuda dezavantajelor aduse in ceea ce privea sanatatea fiecaruia dintre ei.

Pentru acesti romani muncitori, angajatorii investesc bugete considerabile in proiecte prin care se implica in viata echilibrata a angajatilor lor, sub umbrela conceptului work-life-balance.

Incepand din 2011, aceste proiecte au fost premiate in cadrul Galei organizate de Dynamic HR, companie de training, team building si coaching, care este pe piata de training din Romania de peste 14 ani.

Cea de-a VII-a editie a Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor va avea loc pe 22 Februarie 2018, iar inscrierile se pot face la office@dynamichr.ro sau la numarul de telefon 0724.088.400.

Urmatoarea editie va aborda o serie de noi concepte, concediul nelimitat, divortul la locul de munca, reintegrarea mamelor in organizatie dupa concediul de maternitate sau programul de lucru de 6 ore fiind doar cateva dintre ele.

"Am avut zeci de inscrieri, in fiecare dintre editiile trecute, de proiecte inovative si foarte frumoase, care au generat un impact pozitiv real in companiile care le-au implementat. Este o demonstratie a interesului aratat de mediul de afaceri fata de sanatatea emotionala a angajatilor lor", a declarat Simona Nicolaescu, Business Owner Dynamic HR.

Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor este un prilej perfect pentru un schimb de experienta si contact cu alte abordari ale proiectelor companiilor inscrise, pentru ca evenimentul este construit astfel incat fiecare companie vine si isi prezinta proiectul implementat.

Aici puteti urmari Agenda Galei Work-Life Balance, editia a VII-a.

EA anunță detalii despre noul joc EA Sports FC 25: Moduri de joc noi, tactici avansate și faulturi intenționate
EA anunță detalii despre noul joc EA Sports FC 25: Moduri de joc noi, tactici avansate și faulturi intenționate
Electronic Arts (EA) a oferit primele detalii despre EA Sports FC 25, noul joc din seria sa legendară de fotbal, care urmează să fie lansat în toamnă. Trailerul oficial al jocului nu prezintă...
Cum a scăpat China de cel mai mare colaps tehnologic global, provocat de CrowdStrike
Cum a scăpat China de cel mai mare colaps tehnologic global, provocat de CrowdStrike
În timp ce cea mai mare parte a lumii se confrunta vineri, 19 iulie, cu „ecranul albastru al morții”, o țară care a reușit să scape aproape nevătămată a fost China. Motivul este de...
#work life balance, #stres angajati, #gala viata echilibrata angajati , #HR Manager

Curs valutar

1 EUR = 4.9709 RON

0.0017

1 USD = 4.5670 RON

0.0202
 1. Covrigii, o afacere de miliarde. Cele patru rețele de magazine care își împart piața din România
 2. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
 3. Cele 6 recomandări esențiale pentru șoferii care circulă pe caniculă. Care este presiunea ideală pentru anvelope vara
 4. Buget de peste 440 de milioane de euro pentru programul Start-Up Nation, în 2024: ”România va avea cea mai mare creștere economică din UE”
 5. Bitcoin în creștere bruscă după atacul asupra lui Trump. Candidatul la Casa Albă s-a declarat un mare susținător al criptomonedei
 6. Banca Transilvania, undă verde să preia un competitor important de pe piața românească. Ce cotă de piață va cumula grupul față de ceilalți jucători români
 7. De ce scade producția mondială de bere. „Efectele războiului”
 8. Drumul Daciei în Europa. Parcursul fulminant al mașinii românești în clasamentele vânzărilor. Cum stă în fața competitorilor
 9. Un australian pretinde că este inventatorul Bitcoin. Procurorii au demarat o anchetă pentru mărturie mincinoasă
 10. Cât costă să-ți faci propria piscină, în 2024. Companiile de profil sunt suprasolicitate