Top 5: Cele mai eficiente cursuri pentru manageri

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 12:14
16638 citiri
Top 5: Cele mai eficiente cursuri pentru manageri

O data cu responsabilitatile, un manager trebuie sa faca fata si nevoii de cunostinte pe care trebuie sa le aiba pentru a-si indeplini jobul cu succes. Iata care sunt cele mai eficiente cursuri care pot ajuta cariera de manager de top.

Comunicare in afaceri

In cadrul cursului vei putea invata tehnici de negociere, vei vedea care sunt componenetele comunicarii interpersonale cu influenta in negociere si, nu in ultimul rand, vei invata elementele de baza ale comunicarii in afaceri.

Cu toate ca principalul obiectiv al cursului il reprezinta dezvoltarea abilitatilor tale de comunicare, accentul va fi pus stric pe comunicarea cu angajatii. Asa ca, daca te-ai angajat recent in cadrul unei companii nu strica sa te inscrii la un curs de perfectionare. Vei sti exact cum trebuie sa-ti abordezi angajatii si, de ce nu, sa-i motivezi.

La finalul programului, in urma examinarii absolventii vor primi certificatul de absolvire al cursului, insoltit de suplimentul descriptiv al competentelor. Certificatul este eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Vei avea ocazia de a-l avea trainer pe fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.

Pretul unui astfel de curs este de 1200 de lei de persoana.

Curs manager de proiect

Daca vrei sa te specializezi in managementul proiectul, atunci acesta ar fi un bun inceput.

Trainingul se adreseaza tuturor celor care doresc sa acumuleze abilitati in domeniul managementului de proiect si este organizat de echipa Extreme Training.

In special, orele de curs se vor axa pe conceperea si implementarea proiectelor finantate atat din domeniul public cat si din cel privat, insa nu vor scapa din vedere modalitatile de redactare ale unui proiect si mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

In cadrul cursului, trainerii vor folosi studii de caz pe diverse proiecte care au obtinut finantare. Un astfel de curs costa 899 de lei, insa daca esti "client vechi" primesti un discount de 100 de lei.

In pret sunt incluse: fisele de lucru, certificatul nominal de participare, examenul de certificare, diploma acreditata CNFPA

doua 2 coffee-breaks si pranzul in fiecare zi de curs.

Curs Brand Personal

Acest curs te va invata ce este si cum functioneaza imaginea personala si care sunt principalele avantaje pe care le poti obtine prin intermediul imaginii publice personale.

Daca vrei sa stii care sunt punctele forte ale personalitatii tale, dar totodata te intereseaza sa primesti noi abilitati de comunicare si de atragere a atentiei publicului, nu ar strica sa te inscrii la un astfel de curs. Pretul este de doar 499 de lei si este organizat de Extreme Training. In pret sunt incluse: fisele de lucru, certificatul nominal de participare, examenul de certificare, diploma acreditata CNFPA, doua 2 coffee-breaks si pranzul in fiecare zi de curs.

In plus, la curs vei putea invata "jucandu-te". Vor exista discutii dirijate, studii de caz, jocuri de rol, materiale video, simulari si dezbateri.

Solutii pentru Manageri

Acestea sunt programe "desenate" special pentru manageri si sunt livrate doar in-house in sesiuni scurte sau pe parcursul unui an, cand se formeaza echipe manageriale, sau se implementeaza solutii complexe, adaptate specific pentru a creea, testa si perfectiona instrumente de lucru specifice pentru companie.

Toate acestea acopera partea de abilitati manageriale si de lidership privind recrutarea, instruirea, motivarea, controlul si asigurarea eficientei si eficacitatii echipelor impreuna cu managerul. Un astfel de curs iti este oferit de Sandler Training. Aici, preturile sunt variate.

De la cursurile scurte unde preturile incep de la 125 la 500 Euro per persoana per zi si chiar peste.

"Ceea ce lucram noi in mod frecvent sunt proiectele speciale, in-house, in care preturile depind de o serie de variabile, cele mai importante fiind ora de consultanta alocata dezvoltarii proiectului si ora de facilitare pe proces, precum si materialele folosite si numarul de participanti.

Credem ca fiecare manager are nevoie de un plan personal de dezvoltare, care sa includa self-learning, training, coaching si mentoring, pe baza de evaluari de abilitati si competente, si care in medie costa unde intre 10 si 30% din bugetul total alocat unui manager, functie si de experienta acestuia, dar si de provocarile la care trebuie sa faca fata, si mai ales dependent de impactul pe care il are in business investitia in dezvoltarea acestuia", a declarat Vlad Dutescu Managing Partner Sandler Training.

Cursul de leadership

Nu intotdeauna un bun manager poate fi si un lider de exceptie. Pentru a-i conduce pe ceilalti trebuie sa stii mai intai a te conduce pe tine. Un astfel de curs poate fi o lectie de viata, daca stii cum sa il primesti.

"Cursurile se adreseaza participantilor individuali pentru nevoi limitate, si uneori sunt livrate in house, cand de la aceeasi companie exista un numar suficient de mare de participanti", a mai precizat Vlad Dutescu.

Acestea acopera partea de leadership privind motivarea angajatilor, controlul si asigurarea eficientei si eficacitatii echipelor, dar si tehnici de comunicare cu angajatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#top cursuri manageri, #pret cursuri manager, #pret training manager, #cursuri ceo, #cursuri sandler training, #curs dan matei agathon, #leadership, #cariera , #Cursuri pentru manageri