Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri la Business for Business

Oportunitati de afaceri la Business for Business


Evenimentul Business for Business, care se va desfasura vineri, la Oradea, la Hotel Continental, are ca scop dezvoltarea unui mediu de business sanatos local si regional.

In cursul mai multor sesiuni de conferinte, vor lua cuvantul Mircea Chira (Alba Iulia) - antrenor pentru succes, Paul Brad (Timisoara) - dezvoltatorul invatarii experientiale accelerate de business, Daniel Ciucur (Timisoara) - psiholog, trainer certificat Process Communication ModelĀ®, Ronald Borsi (Oradea) - antreprenor si trainer pentru dezvoltarea afacerilor siAndrei Craciun (Timisoara) - iluzionist ce va arata cum neatentia ne poate produce daune in afaceri.

Business for Business este un nou concept ce pune oamenii de afaceri in contextul ideal pentru a-si urca pe un alt nivel afacerea sau cariera. A aparut datorita situatiei economice actuale precare, dar si din dorinta de a veni in sprijinul mediului de afaceri local si regional, de a avea si beneficia de un astfel de eveniment.

Noutatea acestui eveniment este caracterul profund aplicativ, deoarece odata cu lansarea conferintei va fi lansat si noul concept numit "educatie experientiala", ceea ce presupune ca informatiile obtinute de participant pot fi implementate in practica chiar de a doua zi.

Afla mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2987 ori