Cele mai asteptate carti de afaceri in 2012. Vezi cat vor costa

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 08:38
4752 citiri
Cele mai asteptate carti de afaceri in 2012. Vezi cat vor costa
Cele mai bune carti de business

Anul acesta pare ca va fi plin de nesiguranta: este an electoral, criza europeana continua si calendarul maias spune ca va veni sfarsitul lumii. In acest context, oamenii de afaceri au nevoie mai mult decat oricand de sfaturi care sa-i tina cu picioarele pe pamant.

In 2012, sunt anuntate carti de business extrem de interesate destinate managerilor care vor sa-si treaca firma peste perioada de criza, sa-si motiveze angajatii si sa profite mai mult de viata, in general.

Iata cele mai asteptate carti de business, conform CNBC.com.

"Cum iti vei masura viata"

Titlu original: How Will You Measure Your Life

Autor: Clayton Christensen, James Allworth si Karen Dillon Perez

Data aparitiei: mai 2012

Pret: 25,99 dolari

Christensen este vazut de foarte multi ca un guru al inovatiei. Cartile sale, mai ales "Dilema inovatorului", considerata una dintre cele mai influente din vremurile sale, sunt best-sellere care au transformat multi executivi si au salvat nenumarate afaceri.

Arta ascultarii: Stapaneste cel mai important instrument de afaceri

Titlu original: Power Listening: Mastering the Most Critical Business Skill of All

Autor: Bernard T. Ferrari

Data aparitiei: martie 2012

Pret: 25,95 dolari

Cunoastem cu totii vorba "Vorba multa, saracia omului", insa stim oare cat de important este sa asculti?

Jeffrey Immelt, presedintele si CEO al General Electric, a scris prefata acestei carti. "Sa stii sa asculti este cel mai subapreciat si subdezvoltat instrument de afaceri, mai ales in aceasta epoca plina de nesiguranta si schimbari rapide".

Indicele fricii

Titlu original: The Fear Index

Autor: Robert Harris

Data aparitiei: ianuarie 2012

Pret: 25,95 dolari

Cartea a avut un mare succes dupa ce a fost lansata, in toamna trecuta, in Marea Britanie. "Indicele fricii" este un thriller financiar care reuseste sa-si sperie cititorii si explica foarte bine cum isi castiga, de fapt, existenta managerii de fonduri de investitii.

Tine oamenii aproape: Singura cale de a face lucruri marete

Titlu original: Taking People With You: The Only Way to Make Big Things Happen

Autor: David Novak, presedinte si CEO al Yum!

Data aparitiei: ianuarie 2012

Pret: 25,95 dolari

Recunoscut ca unul dintre cei mai performanti CEO din lume, autorul David Novak conduce cea mai mare companie din domeniul restaurantelor, avand peste 1,4 milioane de angajati.

Acum, a scris o carte prin care vrea sa-i ajute pe manageri sa schimbe modul in care isi gestioneaza afacerile si viata.

Prefer sa conduc: Reteta unui lider legendar pentru obtinerea de putere, satisfactie si bucurie la munca

Titlu original: I'd Rather Be in Charge: A Legendary Business Leader's Roadmap for Achieving Pride, Power, and Joy at Work

Autor: Charlotte Beers

Data aparitiei: februarie 2012

Pret: 25,99 dolari

Numita "cea mai puternica femeie din publicitate", autoarea Charlotte Beers stie cat de greu este sa ajungi in top.

Beers a avut un inceput modest, ca cercetator la celebrul producator de orez Uncle Ben's, insa a reusit sa ajunga CEO a doua agentii multinationale de advertising si subsecretar de stat in SUA, sub conducerea lui Colin Powell.

Abundenta: Viitorul este mai bun decat iti imaginezi

Titlu original: Abundance: The Future is Better Than You Think

Autor: Peter H. Diamandis si Steven Kotler

Data aparitiei: februarie 2012

Pret: 26,99 dolari

Bombardati zilnic cu stiri despre incalzirea globala, criza financiara si cea alimentara, oamenii vad in culori cenusii viitorul. Insa, in cartea sa "Abundenta: Viitorul este mai bun decat iti imaginezi", autorul ofera o imagine indraznet de diferita si de optimista a zilelor care vor urma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#top carti, #carti afaceri, #carti business, #carti business 2012, #cele mai bune carti business, #cursuri business, #sfaturi business , #Cursuri pentru manageri