Scoala de vara Young Leaders Club Finance face inscrieri din nou

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 17:29
2689 citiri
Scoala de vara Young Leaders Club Finance face inscrieri din nou

Ajutorul oferit tinerilor pentru a avea acces la educatia si trainingul necesar conform cerintelor mediului de afaceri in secolul 21 este un pas critic pentru prosperitatea unui climat business in progres.

De aceea, dupa o traditie deja cunoscuta, celebra scoala de vara Young Leaders Club isi programeaza un al doilea curs al acestei veri. In perioada 31 iulie - 9 august se va desfasura cursul cu si despre finante, cu celebra locatie deja, la Sibiu. Inscrierile continua pana la data de 19 iulie.

Invitatia este deschisa unui public larg, atingand astfel interesul studentilor si tinerilor la nivel global. Nu mai putin de 1000 de aplicanti au solicitat deja inscrierea la cursul despre finante. Selectati dintre cei mai buni, YLC va defini grupul de 30 de cursanti ce vor participa la acest eveniment unic in Romania.

Conform cu regulile de organizare si cu programa Young Leaders Club, in calitate de speakeri vor fi prezenti bancheri de investitii, profesori universitari, cat si oameni de afaceri si leaderi care sa consolideze cunostintele cursantilor. In cadrul cursului de finante de la Sibiu vor fi prezenti Muzaffar Khan, un cunoscut manager de fonduri din investitii, sau Vania Stavrakeva, profesor la London Business School, printre altii.

Cursantii se pot inscrie urmand pasii de pe site-ul oficial Young Leaders Club, un formular care se completeaza cu selectia realizata de organizatori. Taxa este una modica comparativ cu deschiderea, nivelul informational si educatia de business pe care cursantii o primesc in decursul celor 10 zile.

Young Leaders Club

Asociatia Young Leaders Club (YLC) reprezinta o initiativa noua in Romania, care a fost creata cu scopul conectarii modelelor de educatie de business la cel mai inalt nivel cu educatia din Romania si din regiune.

Misiunea asociatiei este de a continua imbunatatirea educatiei de business in Romania in mod exponential prin organizarea de traininguri, seminarii si conferinte care sa construiasca un set de abilitati practice, care sa fie utile pe viitor.

YLC ofera oportunitatea participantilor de a studia cele mai complexe si mai importante probleme din lumea de astazi alaturi de oameni din domeniul academic ce fac parte din corpurile profesorale ale unor universitati precum Harvard, Massachusetts Institute of Technology, New York University, Columbia sau University of Pennsylvania - Wharton, dar si reprezentanti de seama ai mediului de afaceri international.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#scoala vara YLC, #cursuri scoala de vara, #cursuri leadership tineri , #Cursuri leadership