Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

S-au deschis inscrierile la Bucuresti Business Days

S-au deschis inscrierile la Bucuresti Business Days


Dupa un an plin, Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din Romania, se reintoarce la Bucuresti cu cea dea noua editie, in perioada 12-13 decembrie 2012 si va fi gazduita de Hotel Howard Johnson Grand Plaza.

Bucuresti Business Days este a patra editie din acest an dedicata antreprenorilor, managerilor si intregii comunitati de afaceri locale si regionale si incheie suita de evenimente Business Days de anul acesta, fiind precedata de alte trei editii de anvergura desfasurate in marile centre regionale: Timisoara (martie 2012), Cluj-Napoca (iunie 2012) si Iasi(octombrie 2012), la fiecare editie atragand un impresionat numar de peste 700 de participanti.

Editia de la Bucuresti isi deschide astazi portile tuturor celor care sunt interesati de participare, organizatorii asteptandu-se si pentru aceasta editie la un numar de peste 700 de participanti.

Acum un an incercam ceva inedit la editia Bucuresti Business Days, mai exact, am cautat sa gasim o definitie a noii paradigme economice in viziunea a patru categorii de oameni de afaceri: top manageri la mari corporatii multinationale, antreprenori de succes, bancheri si investitori si sa identificam acele zone in care antreprenorii si managerii ar trebui sa depuna eforturi suplimentare pentru dezvoltarea abilitatilor.

La editia de anul acesta facem practic o analiza comparativa a celor patru regiuni pe care le-am strabatut in acest an, incercand sa identificam similitudinile si diferentele intre abordarile manageriale si antreprenoriale specifice fiecarei regiuni, pentru a gasi acele ingrediente care ar trebui sa formeze ADN-ul unui antreprenor si manager roman de succes, afirma Laszlo Pacso, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul se va desfasura pe o durata de doua zile, mentinandu-si orientarea asupra antreprenoriatului si a tehnicilor de management ca si la editiile anterioare, dar structura si alegerea temelor este adaptata la nevoile identificate de catre organizatori, cu care se confrunta antreprenorii si managerii din Bucuresti: 4 conferinte, 4 mese rotunde si 24 de workshopuri, expozitie tematica, urmate de o prezentare de moda, o degustare de vinuri, numeroase concursuri si o tombola cu premii valoroase, precum si o lansare de carte.

"La editia 2012 Bucuresti Business Days, avem un format extins de eveniment cu un focus mai intens pe zona de dezvoltare a abilitatilor manageriale di antreprenoriale in special prin schimb de experienta si interactiuni intre participanti, speakeri si parteneri si prin crearea unor noi oportunitati de business networking mai inteligente care sa ajute la crearea unei platforme vii de oportunitati, evenimentele Business Days.

Pe baza analizelor si a studiilor intreprinse cu partenerii nostri, am identificat o serie de zone si domenii pe care vom insista, pentru ca reprezinta piloni de succes atat pentru antreprenori, cat si pentru manageri. Credem cu tarie ca si editia de la Bucuresti din acest an se va inscrie in randul editiilor de succes de pana acum."

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1593 ori