Oportunitati de cariera: Top Talents alege tineri pentru dezvoltare profesionala

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 16:42
2798 citiri
Oportunitati de cariera: Top Talents alege tineri pentru dezvoltare profesionala

In perioada 23-24 mai 2013, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a sasea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. De 6 ani, evenimentul le ofera tinerilor oportunitati de cariera pe masura potentialului lor.

2 000 de studenti si proaspat absolventi sunt asteptati sa se inscrie pana pe 29 aprilie pe microwebsite-ul evenimentului. Dintre acestia, 300 vor fi invitati in finala proiectului, in urma unui proces de selectie care include evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare online realizata cu ajutorul testelor Cut-e, lider la nivel global in crearea si implementarea de solutii inovative de evaluare.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu reprezentantii companiilor partenere, lideri in industria lor, care recunosc importanta implicarii tinerilor in activitati extracurriculare si proiecte internationale pentru dezvoltarea profesionala si evolutia ulterioara a acestora in cadrul companiei. Cele 6 companii partenere sunt: BRD - Groupe Societe Generale; Coca Cola HBC Romania; JTI Romania; Colgate-Palmolive (Romania); Kraft Foods Romania parte a Mondelēz International si L'Oreal Romania.

Cateva dintre programele pentru care candidatii selectati pot aplica sunt:

* Trainee@BRD;

* Management Trainee "Destination: management" al companiei Coca Cola HBC;

* Programul de internship din cadrul companiei JTI Romania;

* Programul Colgate's Internship Program - Colgate-Palmolive (Romania);

* Internship in cadrul L'Oreal Romania.

"De ce sa aplici pentru Top Talents? In primul rand, pentru ca este o modalitate sa iti evaluezi competentele si abilitatile cerute de angajatori. In al doilea rand, pentru ca ai sansa sa interactionezi cu alti candidati talentati, persoane cu interese similare cu ale tale.

Insa cel mai important aspect este ca ai acces la oportunitati de cariera. Atat in timpul celor doua zile de interatiune, dar si dupa finalizarea proiectului, vei primi oferte de angajare corelate cu profilul si domeniile de interes pentru tine" a declarat Salomeea Florea, Project Manager, Top Talents Romania.

"Participand la Top Talents am intalnit multi tineri pasionati de ceea ce fac si cu planuri mari pentru viitor care mi-au dat curaj. Dialogul cu reprezentantii firmelor prezente acolo a fost foarte util pentru interviul la care am participat ulterior si pentru clarificarea anumitor incertitudini legate de asteptarile angajatorilor." (Participant editia 2012)

"Datorita participarii la Top Talents, am reusit sa obtin o angajare in cadrul unui internship la JTI Romania. Totodata, prin aceasta participare am avut oportunitatea sa vorbesc cu reprezentanti ai unor companii de top, reusind astfel sa fiu mai deschis fata de astfel de discutii."(Participant editia 2011)

"Conferintele la care am asistat m-au ajutat sa imi definesc mai clar obiectivele profesionale si drumul pe care doresc sa il urmez in viitoarea cariera. Povestile de succes ale managerilor si liderilor din mari companii m-au motivat sa imi doresc sa ma perfectionez continuu si sa fac tot posibilul sa imi urmez visul." (Participant editia 2011)

Mai multe informatii despre evenimentul Top Talents pot fi accesate pe www.hipo.ro/toptalents

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oportunitati cariera, #top talents Romania 2013, #tineri dezvoltare profesionala , #Cursuri leadership