Lupul de pe Wall Street reinvie mediul de afaceri din Romania

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 13:15
2616 citiri
Lupul de pe Wall Street reinvie mediul de afaceri din Romania

In contextul in care Uniunea Europeana se confrunta cu o rata de somaj, in acest an, de 10,31%, fata de 6,37% cat are SUA, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va sustine in tara noastra, in data de 18 noiembrie, o conferinta de business in care va dezvalui romanilor reteta succesului sau in afaceri, dar si motivele pentru care mediul de afaceri din Romania nu reuseste sa progreseze.

Evenimentul de business al anului, organizat de Extreme Training, face parte dintr-un turneu de conferinte pe care Lupul de pe Wall Street le-a sustinut in aceasta perioada in Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Shanghai, Beijing, Australia, Londra, Singapore si in 15 orase mari din Statele Unite ale Americii.

Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in "Lupul de pe Wall Street". Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese, fiind intrepretat de Leonardo DiCaprio.

In zilele noastre, programul sau - Straight Line Persuasion - ii permite sa pregateasca orice companie sau individ, indiferent de varsta, sex, pregatire educationala sau statut social si ii ajuta sa obtina reusite, abundenta si succes in afaceri fara sa-si compromita integritatea sau etica. La eveniment deja si-au rezervat locuri oameni de afaceri din Romania, dar si oameni care doresc sa-si imbunatateasca arta si stiinta persuasiunii si vor sa dezvolte o afacere de succes.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Lupul de pe Wall Street Romania, #Jordan Belfort Romania , #Cursuri leadership