Lupul de pe Wall Street ajunge in noiembrie in Romania

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 13:50
1357 citiri
Lupul de pe Wall Street ajunge in noiembrie in Romania

Unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va demara, incepand cu 5 septembrie, un turneu de conferinte pe fiecare continent al Planetei, pentru a dezvalui tainele succesului sau in afaceri.

In data de 18 noiembrie, cel supranumit Lupul de pe Wall Street, va ajunge in premiera in tara noastra, la invitatia Extreme Training, pentru a sustine evenimentul de bussines al anului in Romania.

Dupa o serie de seminarii sustinute pana acum de Belfort in: Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Beijing si Australia, Jordan Belfort isi continua turneul, iar in perioada 5-7 septembrie va sustine un seminar in Londra, dupa care se va intoarce in Statele Unite ale Americii pentru o serie de conferinte-maraton, intre 15 septembrie si 2 octombrie, in 8 orase din statele Florida si California. Intre 9 -11 octombrie, Lupul de pe Wall Street va incanta audienta din Singapore, urmand ca in data de 31 octombrie sa sustina o conferinta in Shanghai, China. In data de 18 noiembrie va ajunge in premiera in tara noastra, dupa care Jordan Belfort va continua cu o noua serie de conferinte-maraton in Statele Unite ale Americii (Boston, New York City, New Jersey, Philadelphia, Denver, Phoenix si Las Vegas).

Jordan Belfort va dezvalui in cadrul evenimentului secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari "Straight Line Persuasion". In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau.

Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in "Lupul de pe Wall Street". Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

In zilele noastre, programul sau - Straight Line Persuasion - ii permite sa pregateasca orice companie sau individ, indiferent de varsta, sex, pregatire educationala sau statut social si ii ajuta sa obtina reusite, abundenta si succes in afaceri fara sa-si compromita integritatea sau etica. La eveniment deja si-au rezervat locuri oameni de afaceri din Romania, dar si oameni care doresc sa-si imbunatateasca arta si stiinta persuasiunii si vor sa dezvolte o afacere de succes.

"Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa-l aducem pe Jordan Belfort la Bucuresti, este, de departe, cea mai asteptata conferinta de bussines a anului. Asa cum ne asteptam, romanii au raspuns pozitiv invitatiei noastre de a participa la eveniment astfel inca din primele saptamani, biletele pentru pachetele Platinum si VIP au fost epuizare, chiar daca pana la debutul conferintei mai sunt 3 luni", declara Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului si manager Extreme Training.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Lupul de pe Wall Street, #Lupul de pe Wall Street Romania, #conferinta Lupul de pe Wall Street , #Cursuri leadership