Firewalking, proba de foc pentru un lider

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 20:24
1605 citiri
Firewalking, proba de foc pentru un lider

Viziunea, capacitatea de a pune ordine in haos si a-si infrunta temerile sunt cateva din capacitatile esentiale ale unui lider si reprezinta temele centrale ale celei de a doua editii a Conferintei Leadership 530.

Conferinta va avea loc pe 25 aprilie 2013, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma, si il va avea ca speaker pe Bruno Medicina, cel care a adus in Romania celebrul "Firewalking seminar".

Participantii vor avea ocazia sa descopere metode prin care pot transforma in tactici de dezvoltare organizationala ceea ce vad si ceea ce gandesc si vor afla cum pot lua resurse, oameni si evenimente care merg pe cont propriu, pentru a le indrepta spre un scop comun.

Evenimentul se va incheia cu mersul pe carbuni incinsi. Desi aceasta activitate nu este obligatorie, toti participantii aleg, de cele mai multe ori, sa o faca.

Beneficiind de indrumarea si supervizarea unui facilitator profesionist, participantii la eveniment vor descoperi direct cum pot depasi cu instrumentele potrivite chiar si cele mai adanc inradacinate temeri.

Mai multe detalii despre conferinta Leadership 530 (25 aprilie 2013, Bucuresti) sunt disponibile pe traininguri.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#conferinta Leadership 530, #Firewalking Bruno Medicina, #temeri lideri , #Cursuri leadership