Subsidiara Grupului COSMOTE din Albania, AMC, depaseste pragul de 1 milion de clienti

Vineri, 09 Martie 2007, ora 14:45
1172 citiri

Subsidiara Grupului COSMOTE din Albania, AMC, a depasit pragul de 1 milion de clienti in luna februarie 2007, consolidandu-si pozitia de lider pe piata de telecomunicatii mobile din Albania, potrivit unui comunicat din partea companiei.

In anul 2006, AMC a inregistrat o crestere semnificativa a bazei de clienti, de aproximativ 27% fata de anul precedent. Acest progres important este un indicator evident al increderii si preferintei utilizatorilor din Albania fata de serviciile oferite de companie.

Succesul AMC se datoreaza lansarii de produse inovatoare precum si de servicii accesibile si avansate tehnologic. Beneficiind de o acoperire a retelei de peste 98% din populatie, AMC ofera tuturor utilizatorilor cele mai bune servicii de comunicare care includ planuri tarifare personalizate, un portofoliu complex de solutii de comunicare pentru companii, numeroase avantaje pentru utilizatorii de servicii preplatite si servicii cu valoare adaugata.

Referindu-se la acest moment important pentru companie, Stefanos Oktapodas, CEO AMC, a declarat: "Atingerea pragului de 1 milion de clienti reprezinta inca o realizare semnificativa a AMC, menita sa ii consolideze pozitia de lider de piata in Albania si sa confere o motivatie puternica de a continua sa ofere clientilor sai servicii si produse de cea mai buna calitate la cele mai atractive tarife. Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata".

In cadrul unui eveniment special organizat la Tirana, capitala Albaniei, compania a oferit norocosului client cu numarul un milion un telefon mobil de ultima generatie Nokia 8800 Sirocco. In plus, in urma unei tombole SMS organizata intre 1 si 7 martie 2007, 100 dintre abonatii AMC au castigat cumulat contravaloarea in minute de convorbire a unui milion de Lek.

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...