Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Grupul Lindab isi schimba presedintele la inceputul lui octombrie

Grupul Lindab isi schimba presedintele la inceputul lui octombrie
Grupul Lindab il va numi, din octombrie 2008, pe David Brodetski in functia de presedinte si CEO (director executiv) al companiei, se arata intr-un comunicat.David Brodetski, in varsta de 52 de ani, a fost presedintele Astron Building Systems, companie achizitionata de Grupul Lindab in 2005. De aproape trei ani, acesta conduce Divizia Building Systems si este membru al Echipei de Management a Grupului.


Fostul presedinte al Lindab, Kjell ?kesson, a condus compania timp de aproape sase ani, dar se va retrage de la 1 octombrie 2008, in contextul implinirii varstei de 60 de ani, la inceputul anului viitor."Kjell ?kesson a contribuit la cresterea puternica si dezvoltarea internationala de succes a Grupului Lindab si a impulsionat consolidarea brandului Lindab pe piata industriala si de capital. Suntem increzatori ca misiunea Grupului Lindab va fi dusa mai departe cu succes de David Brodetski", a declarat presedintele Consiliului Director Lindab, Sven Holst-Nielsen.Concernul international Lindab dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab are puncte de lucru in 30 de tari, un numar de 5.000 de angajati, iar in anul 2007 a generat o cifra de afaceri de peste un miliard euro. Lindab Group a devinit lider pe piata europeana a constructiilor metalice prin achizitionarea in 2002 a diviziei europene a companiei Butler si in 2005 a companiei Astron Building S.A. Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, cele doua domenii principale de activitate fiind Profile si Ventilatii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1032 ori