Tichetele pentru programul Rabla, utilizate pana pe 23 noiembrie

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 18:48
1299 citiri
Tichetele pentru programul Rabla, utilizate pana pe 23 noiembrie

Tichetele valorice pentru Programul Rabla se elibereaza de catre colectorii validati numai pana la 21 noiembrie 2011 si vor putea fi utilizatea de catre proprietari doar pana la 23 noiembrie, a declarat, luni, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, potrivit NewsIn.

"Anul acesta, in cadrul Programului Rabla, Administratia Fondului pentru Mediu a alocat 120.000 de tichete, acestea fiind distribuite in totalitate catre colectori. Numarul de masini noi achizitionate pana acum este de 21.300, dintre care 8.000 sunt romanesti. (...) Ultima cerere de decontare va putea fi depusa de catre producatorul validat cel mai tarziu la data de 25 noiembrie, iar decontul va fi realizat pana pe 12 decembrie anul acesta.

De asemenea, vreau sa subliniez ca toti ce care detin sau vor detine astfel de tichete trebuie sa le valorifice in termenele mentionate deoarece ulterior acestea isi vor pierde valoarea. in ceea ce priveste persoanele juridice si operatorii economici fara personalitate juridica acestia pot depune dosarele de acceptare in cadrul programului pana la 15 octombrie, inclusiv", a mai spus Borbely.

Ministrul Mediului a facut precizari si despre Programul Rabla pentru tractoare, demarat la 12 septembrie. "Sesiunea  de inscriere in vederea acceptarii proprietarilor are loc pana la 10 noiembrie iar ultima cerere de decontare se va depune de catre producatorul validat cel mai tarziu la 25 noiembrie. Decontul se va realiza pana la 12 decembrie 2011", a mentionat ministrul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#tichete program rabla, #program rabla, #masini, #piata auto , #stiri Laszlo Borbely