Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Apartamentele din "Gemenii Sitraco", predate in luna mai

Apartamentele din "Gemenii Sitraco", predate in luna mai

Cele 120 de apartamente aflate in blocurile gemene Sitraco din zona Piata Natiunilor Unite vor fi predate Primariei Bucuresti in luna mai, acestea urmand sa devina locuinte de necesitate, a declarat intr-un interviu acordat NewsIn, ministrul delegat Laszlo Borbely.

"Cele 120 de locuinte se afla in buricul targului, ca sa spun asa, iar primaria le va folosi ca si locuinte de necesitate. Noi le vom preda la primaria generala in luna mai. Aceste locuinte s-au construit din fondurile Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului", a precizat ministrul delegat.

Borbely a anuntat in luna decembrie 2006 ca parterul si mezaninul din blocurilor gemene Sitraco aflate in Piata Natiunilor Unite vor fi preluate de Compania Nationala de Investitii. "Dupa 16 ani, blocurile gemene de pe malul Dambovitei vor fi finalizate, fiind aprobata o ordonanta de urgenta prin care s-a clarificat situatia parterului si a mezaninului", a precizat reprezentantul Ministerului, Transporturilor, Turismului si Constructiilor.

Potrivit oficialului, Compania Nationala de Investitii isi va muta sediul intr-una dintre cladiri, la ora actuala institutia desfasurandu-si activitatea in cinci spatii inchiriate. De asemenea, vor fi predate Primariei Capitale 120 de locuinte pentru necesitate, urmand ca ministerul sa recupereze investitia facuta.

In luna noiembrie, primarul Capitalei, Adriean Videanu, a anuntat ca in apartamentele din "Gemenii Sitraco" de pe Cheiul Dambovitei vor fi mutati oamenii care locuiesc in blocurile care vor fi consolidate.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 905 ori