Smookie deschide programul Sibiu-Capitala Culturala Europeana

Joi, 23 Noiembrie 2006, ora 13:56
1036 citiri

Debutul programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 a fost amanat cu o zi, pentru noaptea de 1 spre 2 ianuarie, si va cuprinde, printre altele, un spectacol pirotehnic si un concert Smokie, iar in noaptea de Revelion, municipalitatea sibiana va organiza un spectacol cu Scooter si Phoenix.Programata initial pentru noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, festivitatea de deschidere a programului Capitala Culturala Europeana 2007 a fost amanata cu o zi pentru a nu face concurenta Revelionului aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, ca astfel, in noaptea de Revelion va avea loc o sarbatoare dedicata aderarii care va cuprinde concerte Scooter, Phoenix, precum si un foc de artificii complex. "Am cautat trupe consacrate care sa atraga un public numeros si sper ca acestea sa ofere un show pe cinste, atat sibienilor, cat si turistilor care vin sa isi petreaca Revelionul la noi", a spus primarul Sibiului.

In noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc festivitatea de inaugurare a programului Sibiu 2007, ce consta intr-un spectacol pirotehnic al celebrei companii franceze Groupe F (...), un concert extraordinar al Filarmonicii Natiunilor dar si un spectacol sustinut de formatia Smokie.

Programul partial al CCE 2007 are 230 de programe si proiecte culturale. Costurile manifestarilor artistice din cadrul programului "Sibiu 2007" se ridica la aproximativ 35,7 milioane de lei (10 milioane de euro) si sunt suportate de municipalitatea sibiana (13,2 milioane de lei), Consiliul Judetean (1,5 milioane lei) si Ministerul Culturii (21 milioane de lei).

NewsIn

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...