Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania participa la Targul de Turism de la Berlin cu 35 de firme

Romania participa la Targul de Turism de la Berlin cu 35 de firme

Romania va fi reprezentata de 35 de firme de turism si institutii specializate la cel mai mare targ de turism din lume, Targul International de la Berlin.Vor participa atat Autoritatea Nationala pentru Turism si Autoritatea Nationala pentru Tineret, Regia Nationala a Padurilor, cat si asociatii de ecoturism si turism reprezentand principalele zone ale tarii si importante companii de turism - Atlantic Tour, Marshal Tourism, ONT Carpati, Paralela 45, Ana Hotels, Transilvania Tour, Danubius, Nova Touring, Prestige Tours, Golden Tulip Bucuresti.

La editia din acest an, targul implinind 40 de ani, Romania va fi prezenta cu un stand de 400 de metri patrati, in hala 11, in apropierea standurilor Ungariei, Cehiei, Slovaciei si Serbiei. In cadrul standului vizitatorii , dar si reprezentantii tour-operatorilor internationali, se vor putea informa la cele 35 de birouri specializate, vor putea degusta vinurile romanesti, admira arta populara si vor putea consulta oferta companiilor de turism autohtone care va fi prezentata prin intermediul pliantelor si al imaginilor.

Romania este reprezentata de presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Ovidiu Iuliu Marian, si de primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, care va prezenta proiectul "Sibiu capitala europeana in 2007". De asemenea, cei doi vor participa joi la o conferinta de presa in care vor prezenta oferta Romaniei pe piata de profil.

Tot joi, se va organiza o seara romaneasca, in care vor fi degustate preparate romanesti, vinuri autohtone si va fi ascultata muzica romaneasca, invitati fiind atat companiile romanesti, dar si expozantii, precum si numeroase oficialitati, reprezentanti ai Parlamentului german, Ministerului Federal al Economiei si ai Asociatiei Tour Operatorilor din Germania.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 715 ori