Magazin New Yorker, la Unirea Shopping Center

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 23:32
4338 citiri
Magazin New Yorker, la Unirea Shopping Center

New Yorker va deschide in toamna un magazin in Unirea Shopping Center, cu o suprafata de 1.270 metri patrati, investitia medie pentru o unitate ridicandu-se la 950-1.000 euro pe metru patrat, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Bozdoc, directorul de dezvoltare al retailerului german de imbracaminte.

"Vom deschide in toamna un magazin in centrul comercial Unirea, intr-un spatiu situat intre Zara si KFC . De la inceputul anului, am inaugurat alte trei magazine in Atrium Arad, Iulius Mall Timisoara si Sun Plaza Bucuresti si avem in plan un altul la Baia Mare.

In general, investitia medie pentru deschiderea unui magazin New Yorker se ridica la 950-1.000 euro pe metru patrat" a precizat Bozdoc. Investitiile pentru deschiderea celor patru magazine din Arad, Timisoara si Bucuresti se ridica, potrivit calculelor MEDIAFAX, la 4,8-5 milioane euro.

In prezent, retailerul are in Romania o retea de 14 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacau, Focsani, Braila, Timisoara si Arad, primul fiind deschis in 2007.

Grupul german, care activeaza pe segmentul modei pentru tineri, este prezent cu 770 de magazine in 25 de tari. Anul trecut, grupul a raportat o crestere a afacerilor de 14%, la 1,6 miliarde euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazin, #new yorker, #unirea shopping center , #stiri KFC