Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancherul JP Morgan, Johannes Kinsky, se va alatura Comitetului Executiv al Erste Bank

Bancherul JP Morgan, Johannes Kinsky, se va alatura Comitetului Executiv al Erste Bank

In linie cu implementarea noii structuri de holding a Erste Bank, Johannes Kinsky se va alatura Comitetului Executiv al Grupului Erste Bank, informeaza un comunicat din partea bancii.

Incepand din iulie 2007, el va fi responsabil pentru divizia recent creata, "Group Corporate Finance and Investment Banking". Numirea lui constituie o schimbare in statutul Erste Bank, care trebuie sa fie aprobata de actionari la Adunarea Generala Anuala din 31 mai 2007.

Johannes Kinsky, in varsta de 42 de ani, a ocupat functia de director pentru operatiunile din Europa Centrala ale bancii de investitii JP Morgan, fiind implicat in majoritatea achizitiilor importante realizate in timpul extinderii Erste Bank in Europa Centrala si de Est din ultimii ani.

Kinsky are un bogat palmares in investment banking si corporate finance. Inainte de a lucra la JP Morgan, Kinsky a detinut diverse functii in cadrul Deutsche Bank.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 710 ori