Jocurile Olimpice s-au incheiat. Cum se va transforma arena de la Londra

Luni, 13 August 2012, ora 10:58
1952 citiri
Jocurile Olimpice s-au incheiat. Cum se va transforma arena de la Londra

Primarul Londrei, Boris Johnson, a anuntat ca exista planuri de viitor pentru sase din cele opt locatii permanente din cadrul Jocurilor Olimpice. Parcul Olimpic va fi redeschis anul viitor sub numele de Queen Elisabeth Olympic Park si va deveni un obiectiv important al Londrei.

The Queen Elisabeth Olympic Park va reprezenta un punct turistic important din Londra si se intentioneaza integrarea acestuia in viata comunitatii. Centrul va reprezenta cea mai potrivita locatie pentru practicarea divserselor sporturi sau petrecerea timpului de catre locuitorii orasului.

Parcul va fi deschis investitiilor, urmand sa devina un centru unic pentru viata sociala, sportiva, culturala si economica a orasului.

Autoritatile de la Londra au trebuit sa ia o decizie legata de situatia constructiilor realizare pentru Jocurile Olimpice dupa incheierea acestui eveniment. O parte din aceste obiective au fost realizate astfel incat sa poata fi usor dezasamblate dupa Olimpiada, iar pentru celelalte s-au gasit solutii in scopul includerii lor in viata cotidiana a londonezilor.

In cazul orasului Beijing, obiectivele construite special pentru Jocurile Olimpice au inceput sa se degradeze, insa in cazul Barcelonei, acestea au fost folosite pentru o serie de alte jocuri, potrivit Business Insider.

JO 2012: Marea Britanie va investi 160 milioane pe an in sport

JO de la Londra au crescut stima de sine a britanicilor - David Cameron

#locatii desfasurare JO 2012, #Jocurile Olimpice destinatie locatii, #Jocurile Olimpice Londra 2012 , #Investitii