Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jocurile Olimpice s-au incheiat. Cum se va transforma arena de la Londra

Jocurile Olimpice s-au incheiat. Cum se va transforma arena de la Londra


Primarul Londrei, Boris Johnson, a anuntat ca exista planuri de viitor pentru sase din cele opt locatii permanente din cadrul Jocurilor Olimpice. Parcul Olimpic va fi redeschis anul viitor sub numele de Queen Elisabeth Olympic Park si va deveni un obiectiv important al Londrei.

The Queen Elisabeth Olympic Park va reprezenta un punct turistic important din Londra si se intentioneaza integrarea acestuia in viata comunitatii. Centrul va reprezenta cea mai potrivita locatie pentru practicarea divserselor sporturi sau petrecerea timpului de catre locuitorii orasului.

Parcul va fi deschis investitiilor, urmand sa devina un centru unic pentru viata sociala, sportiva, culturala si economica a orasului.

Autoritatile de la Londra au trebuit sa ia o decizie legata de situatia constructiilor realizare pentru Jocurile Olimpice dupa incheierea acestui eveniment. O parte din aceste obiective au fost realizate astfel incat sa poata fi usor dezasamblate dupa Olimpiada, iar pentru celelalte s-au gasit solutii in scopul includerii lor in viata cotidiana a londonezilor.

In cazul orasului Beijing, obiectivele construite special pentru Jocurile Olimpice au inceput sa se degradeze, insa in cazul Barcelonei, acestea au fost folosite pentru o serie de alte jocuri, potrivit Business Insider.

JO 2012: Marea Britanie va investi 160 milioane pe an in sport

JO de la Londra au crescut stima de sine a britanicilor - David Cameron

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1698 ori