Comerciantii britanici, nemultumiti de vanzarile din perioada Jocurilor Olimpice

Marti, 28 August 2012, ora 18:47
1388 citiri
Comerciantii britanici, nemultumiti de vanzarile din perioada Jocurilor Olimpice

Comerciantii britanici nu au beneficiat de pe urma Jocurilor Olimpice de la Londra, raportand scaderi ale vanzarilor in perioada iunie-august.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Confederatia Industriei Britanice (CIB), oamenii de afaceri nu sunt optimisti nici in privinta vanzarilor pentru urmatoarele trei luni, scrie CNBC.

"Situatia economica din sectorul serviciilor nu s-a imbunatatit in primul semestru al anului, asa cum s-a estimat, ceea ce face ca oamenii de afaceri sa fie pesimisti in privinta situatiei economice pentru urmatoarele trei luni", a declarat Anna Leach, director in cadrul unei companii de consultanta.

Potrivit sondajului, sectorul de servicii, reprezentat printre altele de hotelieri, agentii de turism sau reprezentantii restaurantelor au raportat un declin mai lent decat cel al companiilor de servicii profesionale, cum ar fi firme de contabilitate, de marketing si de drept.

Mediul de afaceri se astepta la o crestere a vanzarilor datorita Jocurilor Olimpice care au avut loc in perioada 27 iulie - 12 august la Londra.

Sondajul CBI se bazeaza pe datele a 196 de companii si a fost realizat in perioada 27 iulie si 15 august.

#Jocurile Olimpice Londra comercianti vanzari, #comercianti britanici JO, #JO 2012 sondaj comercianti , #Investitii