Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Proiectul legii investitiilor va intra in dezbatere publica

Proiectul legii investitiilor va intra in dezbatere publica

Proiectul noii legi a investitiilor va intra in dezbatere publica, saptamanile urmatoare, dupa adoptarea in Guvern, urmand sa fie inaintat Parlamentului spre dezbatere si adoptare, informeaza un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului.


Urmatoarea reuniune a Comitetului Interministerial pentru elaborarea legii investitiilor se va desfasura pe 27 martie. Prima reuniune a Comitetului a avut loc, marti, la sediul Ministerului Economiei, lucrarile fiind conduse de ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian si de ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler.

Din Comitet mai fac parte secretari de stat din ministere si departamente guvernamentale cu atributii in domeniul promovarii investitiilor, conducatori ai unor agentii guvernamentale.
In prima reuniune a comitetului s-a ajuns la concluzia ca este necesara elaborarea unui nou proiect al legii investitiilor si a fost convenit calendarul de activitate in perioada urmatoare.

Crearea unei legi a investitiilor se impune ca urmare a intrarii in vigoare a regulamentelor comunitare privind ajutorul de stat, care intr-un stat membru au aplicare directa (ajutorul de stat regional, cercetare-dezvoltare-inovare, deminimis-ajutor de stat exceptat la notificare).

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 722 ori