Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitorii ciprioti sunt interesati de Romania

Investitorii ciprioti sunt interesati de Romania
Interesul firmelor din Cipru de a investi pe piata romaneasca este in crestere dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o dovada in acest sens fiind si numeroasa delegatie de oameni de afaceri ciprioti care l-a insotit pe presedintele Tassos Papadoupoulos in vizita din luna martie in Romania, a declarat vineri, la Nicosia, Iuliu Winkler, secretar de stat cadrul Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

Oficialul roman a discutat cu Antonis Michaelides, ministrul industriei, comertului si turismului din Cipru, precum si cu presedintele Camerei de Comert si Industrie din Cipru, si cu reprezentanti ai asociatiilor profesionale si mediului de afaceri cipriot despre oportunitatile pe care Romania le prezinta, in noua sa calitate de nou membru al Uniunii Europene, pentru investitorii ciprioti, dar si in legatura cu posibilitatile de dezvoltare a relatiilor economice bilaterale in general.

Cipru este un partener economic important al Romaniei, ocupand locul 8 in topul investitorilor straini in Romania, cu un capital investit de 617 milioane euro si 2.700 companii investitoare.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 727 ori