Utilizatorii de iPhone au descoperit o nouă funcție importantă. Despre ce este vorba

Miercuri, 10 Aprilie 2024, ora 19:55
209 citiri
Utilizatorii de iPhone au descoperit o nouă funcție importantă. Despre ce este vorba
FOTO: apple.com

Aplicația Calculator de pe iPhone, una dintre cele mai utilizate aplicații preinstalate, este cunoscută pentru simplitatea și eficiența sa în efectuarea calculelor rapide. Cu toate acestea, se pare că majoritatea utilizatorilor nu sunt conștienți de întregul potențial al acestei aplicații și de funcțiile suplimentare pe care le oferă.

Una dintre cele mai utile, dar puțin cunoscute funcții ale aplicației Calculator, este capacitatea de a șterge cifrele individual, fără a fi necesar să se elimine întregul calcul în cazul introducerii greșite a unui număr. Acest lucru se poate realiza prin simpla glisare la stânga sau la dreapta pe ecranul cu cifrele introduse, facilitând corectarea rapidă a oricărei erori.

În plus, aplicația oferă și posibilitatea de a copia rapid ultimul rezultat calculat, fără a fi nevoie să se redeschidă aplicația. Aceasta poate fi deosebit de utilă atunci când utilizatorii sunt angajați în alte activități pe telefon și au nevoie să transfere rezultatul calculului într-o altă aplicație. Prin simpla atingere și menținere a aplicației Calculator, apare opțiunea de a copia ultima valoare calculată.

Cu ce funcții mai vine aplicația Calculator de pe iOS

Pe lângă aceste funcții, aplicația Calculator poate fi transformată într-un instrument științific complet echipat, oferind funcții avansate pentru calcule mai complexe. Aceasta se poate realiza ușor, prin rotirea iPhone-ului în modul peisaj, atâta timp cât orientarea ecranului nu este blocată. Această transformare oferă o gamă largă de opțiuni suplimentare, inclusiv posibilitatea de a genera numere aleatorii, funcție utilă în diverse scenarii, de la jocuri de societate la decizii, scrie UNILAD.

Deși aplicația Calculator poate părea la prima vedere un instrument simplu, aceste funcții ascunse îi măresc semnificativ utilitatea, oferind utilizatorilor iPhone metode pentru soluționarea rapidă și eficientă a calculelor de zi cu zi.

...citeste mai departe despre "Utilizatorii de iPhone au descoperit o nouă funcție importantă. Despre ce este vorba" pe Ziare.com

Apple pregătește o schimbare majoră pentru iPhone 17: modelul Slim ar putea fi cel mai scump
Apple pregătește o schimbare majoră pentru iPhone 17: modelul Slim ar putea fi cel mai scump
Conform unor noi informații apărute, Apple ar putea aduce schimbări semnificative în distribuția viitoarei generații de iPhone. Contrar zvonurilor inițiale, se pare că iPhone 17 Slim nu...
Vești bune pentru utilizatorii de iPhone! Ce îmbunătățiri aduce Apple în noul model
Vești bune pentru utilizatorii de iPhone! Ce îmbunătățiri aduce Apple în noul model
În încercarea de a îmbunătăți capacitata bateriei fără a modifica dimensiunile dispozitivului, Apple pregătește lansarea iPhone 16 Pro Max echipat cu un acumulator mai dens. Această...
#iphone, #apple, #ios , #Stiri Internet