Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Negoita a pierdut 2 milioane de euro, din cauza unei emisiuni OTV

Negoita a pierdut 2 milioane de euro, din cauza unei emisiuni OTV

16 apartamente in valoare de 2 milioane de euro, acordate in ultimele 2 luni participantilor show-ului 100% Adevarat, difuzat pe OTV, nu au fost achitate. "Castigatorii locuintelor, situate in complexul Confort City, risca sa fie dati afara", a declarat Ionut Negoita, proprietarul complexului rezidential Confort City.

Castigatorii OTV, dati afara din apartamentele primite ca premiu

In cadrul 100% Adevarat, show difuzat in fiecare duminica la postul de televiziune al lui Dan Diaconescu, OTV, s-au oferit 3 apartamente per emisiune in ultimele 2 luni.

Din 33 de apartamente situate in complexul Confort City, acordate in concurs, 16 sunt neachitate catre Domus Stil, detinut de fratii Negoita.

Negoita ameninta ca va evacua castigatorii, deja mutati in aceste apartamente, daca S.C Videoprod Industries S.R.L, firma organizatoare a concursului, nu isi respecta si ultimele termene de plata.

Potrivit directorului Domus Stil, Ancuta Ionescu, aceasta firma are de platit fratilor Negoita 2 milioane de euro, suma ce reprezinta cele 16 apartamente neplatite, prejudiciile morale aduse firmei Domus Stil si penalitatile pentru intarzierea platii.

Raspunsul firmei pagubase: „ cand o sa avem banii o sa va platim”

"Mi-au raspuns ca nu au bani, cand vor avea, or sa plateasca. Nu se stie daca mai au intentia de a cumpara in continuare, mai intai trebuie sa le plateasca pe cele actuale", a explicat Ionut Negoita, pentru Bloombiz, raspunsul primit de la S.C Videoprod Industries S.R.L.

Omul de afaceri a adaugat ca ar fi trebuit sa primeasca banii la sfarsitul lui octombrie si ca a acordat deja, firmei datornice, o saptamana de amanare.

Dan Diaconescu si OTV sunt raspunzatori moral

"Exista o obligatie morala a televiziunii OTV asupra acestei situatii create", a conchis Ancuta Ionescu, directorul Domus Stil.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2608 ori
Citeste mai multe despreapartamente dan diaconescu negoita otv premii