Hotel din Bucuresti, in topul celor mai urate din lume

Marti, 22 Martie 2011, ora 22:45
2236 citiri
Hotel din Bucuresti, in topul celor mai urate din lume

Hotelul RIN Grand din Bucuresti, cel mai mare din Europa, a fost inclus intr-un top al celor mai urate 15 hoteluri din lume, intrucat din cauza arhitecturii depasite seamana cu o inchisoare de "minima" securitate.

"Ai crede ca cel mai mare hotel din Europa ar arata mai bine de atat.

Chiar daca a fost construit in 2008, arata de parca ar proveni din urma cu 20 de ani, lasandu-ne sa ne intrebam daca proiectantii au folosit manuale invechite despre arhitectura moderna cand au gandit acest lucru urat - Romania este in urma, dar nu ar trebui sa fie atat de in urma.

In cel mai bun caz, hotelul seamana cu o inchisoare de minima securitate. In cel mai rau caz, seamana tot cu o inchisoare de minima securitate.

Priviti toate aceste ferestre cu privelisti catre ... alte ferestre", potrivit descrierii facute de Jetpacker, site preluat de Reuters.

Pe site-ul RIN Grand, hotelul este prezentat drept "o combinatie reusita intre grandoare si eleganta, intre rafinamentul specific unui gentleman si un caracter direct".

Hotelul Rin Grand, cu peste 1.400 de camere, este detinut de fratii Robert si Ionut Negoita si a fost construit in urma unei investitii de 60 de milioane de euro.

"Includerea hotelului RIN in acest top face parte dintr-o serie de bazaconii vis-a-vis de Romania.

Am vazut in tari precum Anglia, de exemplu, hoteluri jalnice, nu doar urate, si erau de lant international. Nu este pentru prima data cand isi dau unii cu parerea intr-o chestiune la care nu se pricep", a declarat Negoita pentru MEDIAFAX.

Intrucat un "castigator" al unei astfel de liste nu a putut fi selectat, cele mai urate hoteluri din lume au fost ordonate alfabetic de Jetpacker.

Alaturi de RIN Grand au fost incluse in top

Beetham Tower Hilton - Marea Britanie

Coral Hotel Muscat - Oman

El Algarrobico Hotel - Spania

First World Hotel - Malaezia

Grand Lisboa - Macao

Holiday Inn - Sarajevo

Hotel Unique - Brazila

Imperial Palace - SUA

Inntel Hotel Zaandam - Olanda

MGM Grand Macau - Macao

Ryugyong Hotel - Coreea de Nord

Son Of Heaven Hotel - China

The Standard Hotel - SUA

Westin Times Square - SUA

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#rin grand hotel, #cele mai urate hoteluri din lume, #top hotel, #hotel bucuresti , #stiri Ionut Negoita