Fratii Negoita inchid 300 de camere din hotelul Rin Grand

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 09:07
1529 citiri
Fratii Negoita inchid 300 de camere din hotelul Rin Grand

Ionut Negoita, care detine impreuna cu fratele sau Robert Negoita, deputat PSD, hotelul de patru stele Rin Grand din Capitala, cea mai mare unitate de pe piata, cu aproape 1.500 de camere, spune ca 300 de camere vor intra in "conservare", in conditiile in care gradul mediu de operare al unitatii a fost de 27% in primele sase luni.

"Am inceput procesul de mutare a mobilierului din camerele hotelului Rin Grand in hotelul Traian pe care il detinem. Astfel, vom moderniza cele 107 camere ale hotelului Traian si in acelasi timp vom conserva si o parte din camerele celul mai mare hotel", a declarat Ionut Negoita, 35 de ani, unul din proprietarii hotelului.

Hotelul Rin Grand a avut in primele sase luni din acest an incasari de 5,2 milioane de euro, fata de 6,3 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, spune el.

Astfel, raportat la cele 1.500 de camere ale hotelului, o singura camera a avut incasari de 19 euro pe zi, ceea ce inseamna ca hotelul opereaza inca pe pierderi, dupa o investitie totala de 60 de milioane de euro, bani proveniti din credite, dar si din sursele personale ale fratilor Negoita.

 

#camere, #grand, #hotel, #negoita, #pierderi, #rin , #stiri Ionut Negoita