Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fratii Negoita au 160 milioane de euro de bagat in imobiliare

Fratii Negoita au 160 milioane de euro de bagat in imobiliare

Fratii Negoita, proprietarii grupului de firme Pro Confort, vor sa demareze in vara constructia unui nou complex imobiliar in zona Popesti-Leordeni, valoare investitiei ridicandu-se la circa 160 de milioane de euro, a declarat pentru NewsIn, omul de afaceri Ionut Negoita.

Terenul pe care se va dezvolta noul proiect imobiliar are 10 hectare si este situat in comuna Popesti-Leordeni, proiectul urmand a se desfasura pe o perioada de 3-4 ani. "Pana la finalizarea proiectului, piata imobiliara oricum isi va reveni. Acest lucru se va intampla chiar mai devreme. Atata timp cat in Romania nevoia de locuinte este mare, vom continua sa investim in imobiliare", a spus Ionut Negoita.

Valoarea investitiei este estimata la circa 160 de milioane de euro, 25-30% din acesta suma urmand a fi acoperita din imprumuturi bancare. "Pana acum am obtinut bani pentru investitii fara a apela efectiv la banci. Am facut refinantari pe doua hoteluri si un teren. Oricum, pentru acest proiect 25-30% din bani vor veni de la banci", a declarat pentru NewsIn, Ionut Negoita.

Alte investitii anuntate de fratii Negoita, respectiv hotelurile de la mare si din Pipera au fost amanate pe termen nedefinit. "Hotelul de la mare este doar in stadiul de proiect, in timp ce pentru cel din Pipera avem deja terenul cumparat", a declarat Ionut Negoita.

Potrivit lui Ionut Negoita, grupul de firme Pro Confort are in prezent datorii in valoare de 38 de milioane de euroTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1980 ori