Tiriac: Iesirea din criza va fi in 2012

Duminica, 06 Martie 2011, ora 21:51
1985 citiri
Tiriac: Iesirea din criza va fi in 2012

Omul de afaceri Ion Tiriac si-a revizuit pentru 2012 estimarea pentru incheierea crizei si spune ca prognozele facute acum pentru o perioada mai mare de trei luni sunt "o aventura foarte riscanta", referindu-se la anuntul Guvernului de iesire din recesiune la finele primului trimestru din acest an, potrivit Mediafax.

"Socotelile mele in 2007-2008 au fost ca aceasta criza tine pana in 2010. Mi-am revizuit atitudinea, sa spun, daca nu moralitatea, si pe urma am spus ca 2011 o sa fie pe undeva la fel ca 2010, dar in 2012 incepem sa plutim.

Singura veste buna este ca noi avem atat spatiu de recuperat, incat in momentul in care Europa isi revine oarecum, tarile emergente cum suntem noi, dar in special noi, o sa avem mult mai mult de mancat din bucata de cascaval decat ceilalti", a spus omul de afaceri.

Premierul Emil Boc a afirmat in februarie, la Ploiesti, ca la sfarsitul primului trimestru al acestui an Romania va iesi oficial din recesiune.

Tiriac a aratat ca Romania este dependenta de evolutia celorlalte state europene, iar primul semn de iesire din criza va fi revenirea increderii in banci si reluarea creditarii. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#om de afaceri, #tiriac, #criza, #relansarea economiei, #iesirea din recesiune, #recesiune , #stiri Ion Tiriac