Sarbu a cumparat un penthouse de 4,2 mil. euro in complexul lui Tiriac

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 11:49
2717 citiri
Sarbu a cumparat un penthouse de 4,2 mil. euro in complexul lui Tiriac

Adrian Sarbu, romanul cu pozitia cea mai inalta intr-o companie internationala, CEO al grupului american de televiziune CME International si fondatorul trustului de media local Media Pro, a achizitionat un penthouse in valoare de 4,2 mil. euro, in complexul rezidential de lux "La Stejari", detinut de miliardarul Ion Tiriac.

Aceasta este cea mai mare afacere incheiata pe piata imobiliara locala in 2009, dupa ce, in urma cu doua saptamani, Business Standard anunta o alta achizitie-record: pentru 3,5 mil. euro. Ariadna Avram, fondatoarea companiei Top Diagnostics, a cumparat fostul sediu al Ambasadei Malayesiei, situat in Piata Gheorghe Cantacuzino.

Adrian Sarbu va prelua efectiv apartamentul de lux in primavara anului viitor, dupa ce se vor finaliza si ultimele lucrari care mai au loc in cadrul complexului rezidential.

Potrivit surselor Business Standard, Adrian Sarbu va mai investi alte 1,2 milioane de euro pentru a reamenaja apartamentul penthouse dupa propriul gust. Maria Apostol, directoarea de relatii publice a trustului, nu a putut fi contactata pentru comentarii pana la inchiderea editiei. In acest moment, toate apartamentele tip penthouse si duplex din complexul rezidential de lux "La Stejari" sunt achizitionate sau rezervate, dupa cum spun reprezentantii Tiriac Imobiliare.

In complex mai locuiesc si fotbalistul Cristian Chivu impreuna cu sotia sa, Adelina, Ion Tiriac si fiul sau, Ion Ion, precum si prieteni de-ai familiei miliardarului. Sarbu, numit recent Chief Executive Officer al CME, a vandut CME divizia grupului Media Pro de productie TV si cinema, MediaPro Entertainment, incasand pentru 91,25% din actiuni in jur de 97,6 milioane de dolari. 

#imobiliare, # complex, # penthouse, # duplex , #stiri Ion Tiriac

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem