Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romtelecom are un nou presedinte si pe Ion Tiriac in CA

Romtelecom are un nou presedinte si pe Ion Tiriac in CA
Noua structura a consiliului de administratie il include si pe presedintele Tiriac Holding, Ion Tiriac, ca reprezentant al actionarului OTE.Noul presedinte al Consiliului de Administratie (CA) al Romtelecom este, incepand de astazi, Panagris Vourloumis, au decis actionarul grec OTE si reprezentantii statului roman in CA, se arata intr-un comunicat al operatorului de telecomunicatii.
Anterior notificarii acestor modificari, compania americana Convergys Corp., furnizorul de solutii integrate de facturare si gestiune a serviciilor pentru salariati si clienti, a anuntat semnarea unui contract cu Romtelecom pentru implementarea aplicatiei Geneva a sistemului software Infinys, in vederea lansarii unor oferte complementare de servicii voce si date.

Romtelecom va folosi aplicatia sistemului Infinys pentru gestionarea ratelor de costuri si facturarii astfel incat sa isi imbunatateasca oferta si sa faca fata concurentei de pe piata.

In conformitate cu termenii contractului, Convergys va integra sistemul informatic in cadrul mediului electronic de la Romtelecom si va face ajustarile necesare pentru a asigura complementaritatea tuturor componentelor.

"Compania Romtelecom este hotarata sa isi intareasca pozitia de lider in furnizarea de servicii si produse de telecomunicatii prin modernizarea sistemului sau de facturare pentru a ramane in avantaj in fata noilor furnizori de servicii pe masura ce piata se deschide pentru concurenta", a declarat Jim Hubley, directorul general Romtelecom. "Infinys ne va ajuta sa atingem acest scop pentru ca ne da posibilitatea de a oferi noi produse si servicii pe piata mult mai rapid si mai eficient economic decat putem in acest moment".

Contractul cu Romtelecom este al cincilea incheiat de Convergys acest an, dar valoarea acestuia nu a fost facuta publica.

Romtelecom ofera in prezent o gama larga de servicii de telecomunicatii AA- telefonie fixa, mobila (prin Cosmorom), servicii internet (ARtelecom) si televiziune prin cablu (CVR).

Compania de telefonie are 4,32 de milioane de abonati, in crestere cu 3,1% fata de anul 2003, aproape 24.000 de angajati si a raportat un venit operational de aproape 797,5 milioane de euro.

Convergys Corp. isi ofera serviciile in mai bine de 40 de tari, fiind responsabila de gestionarea a mai mult de 1,5 milioane de facturi individuale pe zi, are 55.000 de salariati.


Sursa: Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1419 ori