Andreea Raicu, cea mai sexy vedeta a anului 2004

Duminica, 21 Noiembrie 2004, ora 11:31
1282 citiri

La Hotel Marriott, o multime de vedete s-au inghesuit sa participe la "Beau Monde - Globul de Cristal 2004", eveniment aflat la cea de-a treia editie in Romania.Monica Barladeanu si-a facut aparitia la show, printre primele, la aproape un an de cand a plecat din tara si a disparut de tot de la evenimentele mondene. De altfel, frumoasa femeie a si ratat premiul pentru "Cea mai sexy vedeta", pe care si-l adjudecase anul trecut.

Distinctia i-a fost acordata in 2004 Andreei Raicu, care, de cand si-a facut implanturi de silicon, le devanseaza, fara drept de apel, in topurile de acest gen pe toate celelalte "aspirante" la titlul de "femeie sexy".

Andreea Marin, eleganta

Andreea Marin nu a ratat nici ea un premiu la "Beau Monde"! Frumoasa realizatoare de televiziune, despre care Ion Tiriac a spus ca este "cea mai populara vedeta din Romania", a fost desemnata "Cea mai eleganta vedeta". Era si normal, am spune noi, hainele alese de Andreea la fiecare aparitie fiind de-a dreptul spectaculoase.

Robert Turcescu, «stilatul»

La sectiunea "Stil masculin", castigator a fost desemnat Robert Turcescu, jurnalist aparut relativ recent in atentia iubitorilor de mondenitati. Cu toate acestea, el a reusit sa ia fata starurilor masculine autohtone, femeile care citesc revista "Beau Monde" votandu-l aproape in unanimitate.

La categoria "Glamour", invingatoare a fost Loredana Groza, care a vrut sa fie in ton cu premiul acordat si a sosit la eveniment imbracata foarte "stralucitor", intr-o rochie facuta din paiete aurii.

"De cand si-a facut implanturi de silicon, Andreea Raicu le devanseaza, fara drept de apel, in clasamente de acest gen pe toate celelalte vedete «aspirante» la titlul de «femeie sexy»."

Esca, premiul pentru «Carisma»

Dana Rogoz a pus mana pe premiul "Debut", tanara interpreta a rolului "Mimi" din serialul "La bloc", difuzat de "Pro Tv", dovedind tuturor ca poate bate orice vedeta feminina cu state vechi in domeniu. O alta distinctie a fost acordata "stiristei" Andreea Esca, ea fiind votata drept "cea mai carismatica vedeta din Romania".

Acestea fiind zise, asteptam premiile "Globul de Cristal" din 2005...

Sursa: Gardianul

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...