Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alexandru Ion Tiriac a devenit actionar semnificativ la Flamingo

Alexandru Ion Tiriac a devenit actionar semnificativ la Flamingo

Alexandru Ion Tiriac a devenit actionar semnificativ la Flamingo International (FLA), dupa ce a cumparat de pe Bursa 0,12% din capitalul companiei, ceea ce i-a crescut participatia pana la 5,12%, potrivit informatiilor transmise operatorului de piata.

Astfel, Alexandru Ion Tiriac a ajuns sa detina 38,95 milioane actiuni Flamingo.

De asemenea, firma Nova Trade, controlata de familia Adamescu, a fost printre cei mai importanti cumparatori la Flamingo in ultima perioada. Astfel, in prima jumatate a acestei luni, familia Adamescu detinea 17,54% din actiunile Flamingo International, prin intermediul firmelor Nova Trade si Astra Asigurari.

Printre actionarii importanti ai comerciantului de produse electronice se mai numara Dragos Daniel Cinca, cu o detinere de 25,2% din capital, QVT Fund Lp, cu o participatie de 15,16%, iar Flanco Holding Ltd controleaza 10,6% din actiuni.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din 1994, fiind axat pe comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1359 ori