Tiriac va finaliza la toamna investitia de 18 milioane de euro in Stejarii Country Club

Joi, 22 August 2013, ora 15:38
3816 citiri
Tiriac va finaliza la toamna investitia de 18 milioane de euro in Stejarii Country Club

Complexul de agrement Stejarii Country Club, dezvoltat de omul de afaceri Ion Tiriac in padurea Baneasa, din nordul Capitalei, va fi finalizat in aceasta toamna, dupa o investitie de aproximativ 18 milioane de euro.

Desfasurat pe o suprafata de 22.000 metri patrati si construit pe trei nivele, clubul va reuni, printre altele, un centru de fitness, piscine, patru terenuri de tenis interioare si exterioare, care pot fi folosite in orice sezon, fiind acoperite cu o zgura speciala utilizata la Turneul de la Stuttgart, doua terenuri de squash, doua terenuri de platform tennis, o pista de alergare, zone de relaxare si un centru SPA, se arata intr-un comunicat al complexului.

In vecinatatea clubului va fi amenajat un driving range pentru pasionatii de golf, care va putea gazdui pana la 20 de jucatori simultan.

Constructia va avea trei cupole de sticla si un acoperis verde din gazon, care se va intinde pe o suprafata de 6.000 mp.

"Din momentul in care am venit in Romania, am observat ca nu exista un loc care sa imbine in mod perfect o gama diversa de activitati de fitness si relaxare cu cele dedicate intregii familii sau prietenilor, astfel incat fiecare persoana, indiferent de varsta, sa aiba la dispozitie mai multe optiuni de a-si petrece timpul liber", a declarat John Kraemer, director operational Stejarii Country Club.

Conceptul clubului, inspirat din Central Park din New York, a fost realizat de compania de arhitectura londoneza Collado Collins. Pentru acest proiect acorda consultanta WTS International, companie americana implicata anterior in proiecte similare apartinand omului de afaceri Donald Trump.

#investitii Tiriac Romania, #Stejarii Country Club Tiriac, #investitie complex agrement Tiriac , #Afaceri