Ariton: Voi continua programul inceput de Videanu si de Guvern

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 15:40
1247 citiri
Ariton: Voi continua programul inceput de Videanu si de Guvern

Noul ministru al Economiei, Ion Ariton, a declarat, vineri, in prima sa conferinta de presa in aceasta calitate, sustinuta impreuna cu Adriean Videanu, ca va continua programele incepute de Guvern, prioritatea sa fiind "trecerea acestei perioade dificile" de criza economica, informeaza Mediafax.

"Sunt convins ca in zilele urmatoare vom mai avea discutii. Sunt constient ca mi-ati lasat un minister cu rezultate foarte bune, cu o stacheta ridicata, ceea ce pe mine personal ma obliga. Voi continua programul inceput de dumneavoasta si de Guvern. Prioritatile sunt trecerea acestei perioade economice dificile", a afirmat Ariton.

Videanu l-a prezentat pe Ion Ariton, dupa ce i-a predat oficial Ministrul Economiei, i-a urat succes, si si-a exprimat convingerea ca noul ministru al Economiei va avea succese notabile astfel incat Guvernul sa isi atinga obiectivul de relansare economica a Romaniei.

Noul ministru a mai pus ca in discutiile cu premierul Emil Boc, din cursul acestei dimineti, au fost stabilite "de comun acord" prioritatile pentru Romania in strategia de dezvoltare a intregii economii.

Ariton l-a inlocuit in functia de ministru al Economiei pe Adriean Videanu, dupa ce acesta a renuntat la mandatul sau pentru a se ocupa de PDL, partid in care detine functia de prim-vicepresedinte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ariton program videanu guvern , #stiri Ion Ariton