Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Yahoo! introduce noi optiuni pentru serviciul de e-mail

Yahoo! introduce noi optiuni pentru serviciul de e-mail
Yahoo! si-a imbunatatit serviciul de e-mail prin introducerea de noi optiuni precum "drag and drop" si suportul RSS.Noul serviciu, care este la ora actuala in beta, este disponibil incepand de astazi, pentru toti clientii Yahoo! Mail din Marea Britanie. Acestora li se permite alegerea noului serviciu in momentul in care se logeaza pe site. Utilizatorii care nu doresc sa incerce noua versiune, pot utiliza in continuare versiunea precedenta, aceasta din urma nefiind retrasa din uz.

Yahoo! sustine ca aceste schimbari aduse servicului de e-mail sunt cele mai semnificative din 1997 pana in prezent.
Noul serviciu va permite viteze de conectare avansate, un reader RSS integrat ( acesta permite subscrierea la Yahoo! news sau introducerea propriului URL, cu suport atat pentru Firefox cat si pentru Internet Explorer ) si message preview.
La fel ca si actualul Yahoo! Mail, noua versiune este si ea gratuita.

Pocket-lint a oferit ieri o privire de ansamblu a noii interfete, care s-a dovedit extrem de usor de utilizat. Aceasta se aseamana cu un serviciu web bazat pe office dar care este destinat uzului personal.

Elementul ce a atras atentia in mod deosebit a constat in acel RSS integrat si in optiunea de a aranja mailurile in foldere prin A'drag and dropA'. Foarte inteligent la optiunea de A'drag and dropA' este aceea ca aplicatia nu permite utilizatorului sa mute un mail intr-un fisier gresit. Spre exemplu daca doriti sa mutati ceva din inbox in inbox, interfata va va anunta ca ati efectuat o operatiune gresita.

Noua versiune este disponibila incepand de azi.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 836 ori