Victor Ponta lanseaza propria aplicatie IT

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 21:10
1746 citiri
Victor Ponta lanseaza propria aplicatie IT

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa participarea la conferinta RoNewMedia de la Biblioteca Nationala, ca noua aplicatie ce-i va purta numele va fi utila pentru cei care vor sa aiba acces rapid la informatiile pe ce le va posta pe site-ul de socializare.

"Este o aplicatie a mea pentru contul meu de Facebook si pentru site-ul meu, prin care utilizatorii de Apple pot sa aiba acces mult mai rapid la informatiile pe care eu le postez pe facebook si pe pagina mea de net", a spus Ponta.

Intrebat de jurnalisti cum va asigura aceasta aplicatie transparenta intre Guvern si cetateni, premierul a raspuns: "O sa-i rog pe colegii mei mult mai specialisti decat mine ca imediat ce luam toate deciziile, fie ca este vorba de decizii guvernamentale in primul rand, dar si politice, sa le pot transmite catre cei interesati".

De asemenea, Ponta a mai adaugat ca aceasta aplicatie nu este destinata doar utilizatorilor de iPhone sau tableta Apple.

"Nu, este accesul pe pagina normala iar cei de la Apple au o aplicatie care faciliteaza accesul, stiti foarte bine ca pentru tablete si pentru telefoane, dar si la sistemul Android sunt alte posibilitati, dar la Apple poti sa ai o aplicatie care sa-ti faciliteze accesul la pagina principala la care are absolut toata lumea acces", spune pesedistul.

#aplicatie Victor Ponta, #aplicatie Facebook Victor Ponta, #Ponta lanseaza aplicatie IT , #Web