Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trucuri utile pentru Gmail

Trucuri utile pentru Gmail


Pentru utilizatorii fara experienta, Gmail pare un serviciu de email ca oricare altul, insa Google s-a asigurat ca ofera numeroase optiuni utile pentru cei care stiu sa le descopere. Iata 10 trucuri utile in Gmail, potrivit LifeHacker.

1. Recuperarea adreselor pierdute

In Gmail, utilizatorii nu au de ce sa-si faca vreodata griji cu privire la contactele pierdute. Serverul stocheaza automat contactele si chiar daca toata lista de contacte este pierduta, poate fi recuperata: "More" in Contact List, apoi "Restore Contacts".

2. Copierea imaginilor direct in mesaj

In Firefox si in Google Chrome, copierea imaginilor direct in mesajul pe care il compui este simpla in Gmail. Imaginile pot fi inserate in text prin drag & drop, si imaginile online pot fi inserate cu "Paste" chiar daca nu sunt salvate local.

3. Accesarea emailului si cand serverul este picat

Gmail promite utilizatorilor functionalitate completa 99,9% din timp, insa uneori, chiar daca serverul a picat, mesajele pot fi accesare fara probleme, fie prin interfata HTML, fie printr-un client de mail ca Thunderbird.
Citeste mai multe despre Trucuri utile pentru Gmail pe
Hit.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1158 ori