SPSS prezent la Business Intelligence Day

Luni, 22 Noiembrie 2004, ora 15:54
1480 citiri

SPSS, principalul furnizor de solutii si instrumente pentru cercetare si sondare de piata si pentru analiza predictiva, va fi prezent in cadrul Business Intelligence Day, organizat de catre Romsym DataEvenimentul, ce va avea loc marti, 23 noiembrie la Hilton, este dedicat prezentarii celor mai recente solutii si tendinte in domeniul Business Intelligence.

Cea de-a doua parte a Business Intelligence Day este dedicata in totalitate SPSS. Astfel vor fi prezentate cea mai noua versiune a principalului software statistic si de management al datelor, SPSS® 13.0 si un studiu de caz despre OTE Grecia. Prezentarile vor fi sustinute de catre specialisti Romsym Data, Marilena Bratu, Business Intelligence Consultant si Dragos Stavarache, Business Intelligence Consultant.

A"Noua versiune a SPSS este una care a fost dezvoltata pe baza feedback-ului venit de la utilizatorii finali. Ea reprezinta un upgrade important si ofera capacitati de raportare imbunatatite, optiuni mai puternice pentru gestionarea datelor si analiza predictiva pentru cercetari, precum si noi module care permit identificarea grupurilorA" a declarat Marilena Bratu, Business Intelligence Consultant, Romsym Data. A"O prezentare aplicata a SPSS® 13.0 nu putea lipsi asadar din cadrul Business Intelligence DayA" a mai adaugat Marilena Bratu.

Business Intelligence Day se va desfasura marti, 23 noiembrie 2004, incepand cu ora 10 la Athenee Palace Hilton Hotel, sala George Enescu. La eveniment vor participa Thomas Jeandet, Regional Presales Manager pentru Europa de Est la Business Objects, cel mai important furnizor mondial de solutii de Business Intelligence (BI) si reprezentanti ai Romsym Data care vor prezenta solutiile SPSS.

De peste 35 de ani, SPSS Inc. (NASDAQ: SPSSE) ajuta organizatiile comerciale, academice si guvernamentale sa isi maximizeze productia si acuratetea de-a lungul fiecari faze a procesului de cercetare, de la proiecte de cercetare ad hoc pana la programele de mare volum, complexe. SPSS Inc. ofera o arie larga de sondari end-to-end si de instrumente de cercetare de piata, inclusiv design pentru sondaje, scrierea de programe pentru computere, prelevare, colectare de date, analiza si publicare.

SPSS Inc. Este, de asemenea, cel mai mare producator de tehnologie si servicii de analiza predictiva. Tehnologia SPSS faciliteaza o mai usoara legatura intre date si actiunea eficienta prin elaborarea unor concluzii, rapoarte de incredere in legatura cu conditiile curente si evenimentele viitoare. Peste 250.000 de clienti din domeniile comertului, academic si din sectorul public folosesc tehnologia SPSS in scopul cresterii veniturilor, reducerii costurilor, imbunatatirii performantei si al detectarii si prevenirii fraudelor. Fondata in 1968, SPSS are sediul in Chicago, Illinois.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) A- dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, McDonaldA's, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro