Software Generator a lansat servicii pentru constructia de site-uri web destinate companiilor mici si mijloci

Joi, 01 Martie 2007, ora 09:16
1257 citiri

Software Generator a lansat un pachet standard de servicii - 'Pachetul IMM' pentru constructia de site-uri web adresat companiilor mici si mijlocii, informeaza un comunicat al companiei.

Serviciile incluse in 'Pachetul IMM' vizeaza dezvoltarea unui site web pentru companie, gazduirea acestuia pe servere, configurarea adreselor de email, a bazelor de date si a tuturor setarilor aditionale necesare pentru ca prezenta companiei pe Internet sa aduca maximum de beneficii.

Potrivit sursei citate, companiile ce apeleaza la acest pachet de servicii beneficiaza de conceptie grafica la alegere dintr-o colectie de modele de design web, numar nelimitat de pagini si subpagini in site, sistem de administrare a continutului intuitiv si usor de folosit, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare pe Internet in cel putin 40 de site-uri, gazduirea site-ului pe servere dedicate, 20 de adrese de e-mail.

Software Generator SRL este o companie privata cu capital integral romanesc, ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare a afacerilor online.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)