Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Senior Interactive, noul nume al diviziei web a Senior Software

Senior Interactive, noul nume al diviziei web a Senior Software

Senior Interactive este numele noii companii independente rezultate prin rebrandingul diviziei web a Senior Software, ca o consecinta a cresterilor si dezvoltarii din ultima perioada si pentru o comunicare eficienta in piata a competentelor specifice, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Rebrandingul marcheaza decizia strategica de a comasa sub numele Senior Interactive activitatea de succes a Senior Software, care a cuprins competentele de consultanta, design, dezvoltare si implementare de campanii de marketing si comunicare online. Senior Software va continua sa activeze in piata ca furnizor de solutii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Interactive detine, de asemenea, un portofoliu in crestere de site-uri proprii si ofera servicii de gestionare a publicitatii online prin adserver ondemand.

Companie infiintata in 2003, Senior Software a dezvoltat si extins permanent domeniile de activitate in care activeaza. Principalele directii de dezvoltare strategica au fost comunicarea online, prin divizia WEB si dezvoltarea de aplicatii informatice pentru managementul afacerilor prin divizia ERP.

In prezent, Senior Software dezvolta doua noi directii de business, deschise de lansarea uneia dintre cele mai performante solutii de management al recrutarii de pe piata romaneasca - Sincron, si de consultanta in implementarea de solutii de tip CRM on demand - un nou standard pentru piata sistemelor de Customer Relationship Management.

Senior Interactive dezvolta campanii de comunicare online si un portofoliu de clienti format din nume prestigioase, din domenii diverse. In domeniul auto Dom Automobile, automobile Bavaria - MAN, Opel DiBas, in domeniul leisure&entertainment: StanleyBet Romania, Gazeta Sporturilor (Convergent Media), in arhitectura/constructii: Romconstruct, Vitan Towers; in domeniul farma, medical&healthcare: B. Braun Medical Romania, HTP Medical, Innovatics, Integrine, Solvay Pharmaceuticals, Stryker Corporation, PharmaVita.

Din portofoliul de proiecte proprii fac parte site-urile: www.comunicatedepresa.ro (in parteneriat cu new media Agency) www.jobbing.ro, www.studiidecaz.ro, www.codulrutier.ro, www.profuderomana.ro, www.ebanker.ro, www.creditemasini.ro .

Principalele servicii oferite vor fi legate in continuare de: consultanta si strategia de comunicare online, web design si web development, mecanisme de campanii online, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames, online media planning si oferirea de servicii de adserver ondemand.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1128 ori