Orange participa la RoNewMedia 6.0

Duminica, 13 Mai 2012, ora 13:00
1069 citiri
Orange participa la RoNewMedia 6.0

Orange sustine si anul acesta RoNewMedia 6.0, eveniment regional dedicat industriei online, in calitate de partener principal.

Aflat la a 6-a edittie, RoNewMedia 6.0. revine in perioada 16-18 mai cu conferinte, dezbateri si traininguri pe teme diverse: marketing prin cautare optimizata, promovare pe Internet si social media in prima zi, marketing digital, internet mobil si gaming in ziua a doua, continut si e-commerce in ultima zi.

La conferintele RoNewMedia vor participa Yann Gourvennec, Director Web Digital Media & Social Media si Martin Wrigley, Director of Partners Technology din cadrul Orange - France Telecom Group.

Yann Gourvennec va prezenta principalele 10 trenduri in Corporate Social Media Management in prima zi a conferintei, 16 mai.

Yann are o experienta internationala de peste 25 de ani in marketing, vanzari si sisteme de informare. El si echipa condusa de el gestioneaza site-ul Orange.com si o serie de platforme sociale pentru intregul grup Orange in 35 de tari.

Este membru al socialmedia.org din anul 2008 si cofondator al Media Aces, asociatia franceza pentru intreprinderi si social media. De asemenea, este lector la Universitatea din Paris si la Scoala de management al afacerilor din Paris, scriitor si blogger.

Martin Wrigley, Director of Partners Technology va sustine pe 17 mai, o prezentare pe tema ecosistemului de aplicatii si dezvoltarea acestuia in viitor.

Martin are experienta vasta in domeniul telecomunicatiilor si IT, si s-a alaturat Orange-France Telecom Group in 1992. Ca Director of Partners Technology, el asigura suport strategic si tactic pentru dezvoltarea de noi aplicatii si conduce programul Orange Partner Connect ce ofera suport dezvoltatorilor de aplicatii mobile si clientilor Orange din intreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Orange RoNewMedia, #ronewmedia 2012 , #Web