Nokia te duce in vizita in orasul lui Batman

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 12:02
1393 citiri
Nokia te duce in vizita in orasul lui Batman

Nokia s-a pregatit constiincios de lansarea unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului, "Cavalerul negru: Legenda renaste". Pentru cel mai recent film cu Batman, Nokia a creat un tur al Gotham City in stilul "Google Earth".

Site-ul ofera un tur al orasului pentru care Batman lupta, realizat cu mare grija la detalii in 3D. Pentru a vizita site-ul realizat in parteneriat Warner Brothers si Nokia este necesara inregistrare prin Facebook, scrie Daily Mail.

Singura cerinta este ca vizitatorii sa dea "Like" paginii Nokia de pe Facebook inainte de a primi acces la oras. Apoi, o multime de zone sunt disponibile explorarii.

Utilizatorii pot castiga si premii, precum tricouri, telefoane sau masti Batman daca gasesc semnalele tipice eroului din Gotham City in timp ce exploreaza orasul. Harta permite pe langa explorarea strazilor orasului, si vizitarea unor locatii speciale din film. Printre acestea se numara Primaria, stadionul, Azilul Arkham, dar si cele doua locuri favorite ale lui Bruce Wayne - turnul si casa sa.

Site-ul face parte dintr-o campanie extinsa a Nokia pentru promovarea telefoanelor Lumia 900. Gigantul finalndez a lansat o serie de aplicatii speciale pentru promovarea filmului, inclusiv jocuri, clipuri video exclusive si premieri inainte de lansarea filmului.

"Cavalerul negru: Legenda renaste" poposeste si in cinematografele din Romania incepand cu 27 iulie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#harta Gotham City, #Nokia harta Gotham City, #Cavalerul Negru , #Web