Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google marcheaza prin logo proba sariturilor in apa de la JO 2012

Google marcheaza prin logo proba sariturilor in apa de la JO 2012


Google si-a schimbat logoul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra, una dintre cele mai vechi categorii de sporturi de la Jocurile Olimpice moderne, introdusa chiar de la a treia editie, in 1904.

Logoul de pe pagina de start Google de duminica prezinta o sportiva pregatindu-se sa sara in apa, intr-un bazin pe fundul caruia apare scris numele motorului de cautare american.

Duminica are loc proba de sincron feminin, platforma de 3 metri, din categoria sariturilor in apa. Acestea au loc la Aquatics Centre, de la ora 17.00.

Pe parcursul Olimpiadei vor fi 8 probe de sarituri in apa, in cadrul carora vor concura 136 de sportivi: - 3 metri trambulina, 3 metri trambulina sincron, 10 metri platforma, 10 metri platforma sincron, la sectiunile masculin si feminin.

Jocurile Olimpice de Vara de la Londra s-au deschis pe 27 iulie si se desfasoara pana pe 12 august.

Si sambata, Google a promovat una din probe - tirul cu arcul -, prima in cadrul careia a fost inregistrat un nou record mondial la JO 2012.

Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente importante si a omagia personalitati din diverse domenii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1602 ori