Google Engage se lanseaza pe 2 noiembrie

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 10:00
1704 citiri
Google Engage se lanseaza pe 2 noiembrie
Sursa: technorati.com

Google Romania lanseaza, incepand de miercuri, 2 noiembrie, programul Google Engage, un program gratuit ce are ca scop pregatirea si sprijinirea companiilor din mediul online.

Programul Google Engage ofera acces gratuit la resurse educationale pentru cresterea propriei afaceri, dar si a afacerilor clientilor tuturor agentiilor din mediul online, incluzand companii de publicitate online, agentii full-service, dezvoltatori web, consultanti SEO sau SEM, informeaza un comunicat de presa al companiei.

De asemenea, Google Engage ofera acces gratuit la certificare Google Adwords, putand deveni "Google Certified Partner".

In legatura cu evenimentul, Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania, a declarat ca programul beneficiaza deja de un website, urmand a se organiza o serie de evenimente Engage cu tematici legate de mijloace eficiente de advertising in mediul online.

De asemenea, managerul Google Romania, Dan Bulucea, a precizat ca scopul lansarii acestui program in Romania este dorinta Google de a sprijini dezvoltarea sistemului online local si facilitarea conexiunilor dintre agentiile specializate in advertising online si companiile mici si mijlocii din tara care au nevoie de servicii de promovare online.

Primul eveniment din cadrul Google Engage va avea loc miercuri, 2 noiembrie si are ca invitati experti Google si agentii din alte tari, unde programul a fost deja implementat.

#Google Engage, #lansare Google Engage , #Web