Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Abonamente ClickNet Express la 15 euro pe luna

Abonamente ClickNet Express la 15 euro pe luna

Romtelecom le ofera clientilor sai Internet de mare viteza, cu abonamente incepand de la 10 Euro pe luna, fara TVA, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Clientii care isi iau ClickNet Express de la Romtelecom beneficiaza de reducere la abonament de pana la 30%, pe viata, economisind astfel cel putin 5 Euro lunar. In plus, pentru produsul cu viteza de download de 512 Kbps clientii pot beneficia gratuit, de modemul ADSL AST 330 USB pentru contractele semnate pe trei ani.

Din aceasta luna, Romtelecom lanseaza noi pachete de voce si Internet de banda larga prin tehnologia ADSL, care furnizeaza viteze de download de pana la 4 Mbps. Aceste pachete se adauga la abonamentul de baza pentru linia telefonica.

Pachetele includ minute nationale nelimitate in retea, de luni pana vineri, intre 6 seara si 8 dimineata, si pe intreg parcursul zilei pe durata weekendurilor si a sarbatorilor legale. Abonamentul lunar pentru cel mai accesibil pachet incepe de la 15 euro pe luna, pentru contractele incheiate pana la data de 31 mai 2007, data pana la care Romtelecom ofera reduceri promotionale.

Oferta este valabila pentru convorbirile efectuate in reteaua Romtelecom, locale sau interjudetene, de luni pana vineri, intre 6 seara si 8 dimineata, si pe intreg parcursul zilei pe durata weekendurilor si a sarbatorilor legale.

Odata cu conexiunea de Internet, clientul Romtelecom primeste si o casuta de e-mail cu capacitate de la 100 MB, spatiu site web cu o capacitate incepand de la 30 MB, in functie de serviciul contractat, si un cont FTP pentru site-ul web.

Pentru detalii suplimentare despre noua oferta ClickNet Express clientii pot apela gratuit, din reteaua companiei, 930, serviciul de Vanzari si Relatii Clienti sau pot accesa site-urile www.clicknet.ro sau www.romtelecom.ro

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1271 ori