UTI va realiza o aplicatie online pentru ANCOM. Valoarea contractului: 1 milion de lei

Joi, 23 August 2012, ora 14:51
1661 citiri
UTI va realiza o aplicatie online pentru ANCOM. Valoarea contractului: 1 milion de lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a desemnat compania UTI Systems drept castigatoare a licitatiei pentru realizarea aplicatiei online de comparare a ofertelor de comunicatii destinate utilizatorilor finali.

Valoarea contractului este de 1,067 milioane de lei, fara TVA, si aplicatia va fi finalizata in prima parte a anului viitor.

In cadrul licitatiei au fost depuse opt oferte din partea a sase operatori economici si doua asocieri de operatori economici.

UTI Systems a fost desemnata castigatoare in urma analizarii ofertelor din punct de vedere al documentelor de calificare, al propunerii tehnice si propunerii financiare si in urma aplicarii criteriului de atribuire "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic".

UTI Systems va realiza o pagina de Internet care va pune la dispozitia utilizatorilor finali, prin intermediul unei aplicatii interactive, informatii comparative privind tarifele si conditiile oferite de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului.

Pe baza optiunilor introduse online de utilizatori, aplicatia va realiza analize comparative ale planurilor tarifare disponibile pe piata din Romania, pentru trei categorii de servicii de comunicatii electronice (telefonie mobila, telefonie fixa si acces la internet in banda larga) si combinatii ale acestora, urmand sa returneze, pentru fiecare interogare, un clasament al celor mai avantajoase 25 de oferte din punct de vedere al pretului (calculat pentru un interval de o luna).

In momentul afisarii rezultatelor, vor fi publicate si alte detalii relevante privind ofertele respective (de exemplu, numar de minute sau SMS-uri incluse, perioada de facturare, durata minima a contractelor, datele de contact ale serviciului de relatii cu clientii).

Datele pe baza carora aplicatia va realiza aceste comparatii vor fi furnizate de catre operatorii de comunicatii, care au obligatia de a inscrie in aplicatie orice noua oferta comerciala in termen de patru zile lucratoare de la lansarea acesteia sau modificarea unei oferte existente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comparatie online tarife comunicatii, #UTI Systems contract ANCOM , #Utilizatori internet